‘Hij had zijn uitvaart voorbereid.
Alles stond in de cloud.
Maar niemand wist het wachtwoord...’

GOED AFSCHEID NEMEN BEREIKBAAR MAKEN VOOR IEDEREEN.

 

Welkom bij ODENS.

UITVAARTBEGELEIDING: KWALITEIT EN VEILIGHEID BIJ AFSCHEID

Goed afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces en dat willen wij bereikbaar maken voor iedereen. Naast kwaliteit bij afscheid dragen we uiteraard ook de grootste zorg voor ieders veiligheid. Gebaseerd op de meest actuele voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften voor, tijdens en na de uitvaartceremonie. Digitale middelen en mogelijkheden zoals video-streaming, fotografie en online gedenkplaatsen bieden een uitkomst in geval men er niet bij kan of mag zijn. We streven ernaar dat iedereen kan deelnemen aan het afscheid en niemand hoeft te worden uitgesloten.

 

GOED AFSCHEID NEMEN BEREIKBAAR MAKEN VOOR IEDEREEN

Onze missie is: Goed afscheid nemen bereikbaar maken voor iedereen. Want laten we eerlijk zijn; doodgaan is de enige zekerheid in het leven. Maar nadenken over hoe we ons daarop voorbereiden, dat stellen we liever uit. Wij vinden dat iedereen moet doen wat goed voelt, natuurlijk binnen de gestelde kaders van de huidige tijd. Want wie kwaliteit en aandacht gewend is bij leven, mag dat ook verlangen bij afscheid.

Dat geeft ODENS op drie manieren vorm:

 

INFORMEREN
Betekenisvol afscheid nemen van een dierbare is belangrijk voor het rouwproces. ODENS helpt daarbij met het Leef voorbereid-boek. Meer weten? ODENS Leef voorbereid-boek.

 

INSPIREREN
Op luchtige wijze informeren wij over de vele mogelijkheden die er zijn om een uitvaart op een persoonlijke en passende wijze vorm te geven. Meer weten? ODENS Leef voorbereid-inspiratiesessie.

 

BEGELEIDEN
ODENS helpt vanuit Rotterdam en Arnhem/Velp door heel Nederland bij het voorbereiden, vormgeven en begeleiden van een uitvaart. Meer weten? ODENS Begeleiding bij uitvaarten.

 

Wij helpen u graag.
Welkom bij ODENS.