ODENS Joel mijn uitvaart afscheid Rotterdam

'Mijn afscheid; klein en intiem.
Maar gefilmd. Zodat anderen
het later kunnen terugkijken.'

GOEDE VOORBEREIDING MET HET LEEF VOORBEREID BOEK.

 

Welkom bij ODENS.

HULPGIDS BIJ HET VORMGEVEN VAN EEN UITVAART

Goed afscheid nemen is zo belangrijk voor het rouwproces. Maar wie neemt er afscheid? Stelt u zich voor dat u afscheid moet nemen van iemand. Weet u hoe? Zorg dat het u niet overkomt. Want laten we eerlijk zijn; doodgaan is de enige zekerheid in het leven. Maar nadenken over hoe we ons op het afscheid voorbereiden, dat stellen we liever uit.

 

Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt u en uw dierbaren bij het vormgeven van uw afscheid. En het voorkomt dat na een overlijden randzaken hoofdzaken worden, zoals bijvoorbeeld het zoeken naar een paspoort. Dit is toch wel het laatste waar je als nabestaande op zo’n moment mee bezig wilt zijn.

Naast relevante informatie -zoals is er een verzekering, bent u donor en wat te doen met uw digitale leven- kunt u in dit boek aangeven wat u belangrijk vindt. Én hoe u het vooral niet wilt hebben. En dan maakt het helemaal niet uit hoe en waar u verzekerd bent. U bepaalt. Deze gids is er om uw ideeën in te noteren, om gegevens vast te leggen en te gebruiken als opening voor een gesprek hierover met uw naasten.

 

Hulp bij het regelen van uw uitvaart?

Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u. U kunt ons bellen op 085 486 57 80 of door een e-mail te sturen naar .

 

Wij helpen u graag.
Welkom bij ODENS.

ODENS leef voorbereid-boek

 

Bekijk het Leef voorbereid-boek online. Of bestel uw gedrukte uitgave voor € 14,95 (exclusief verzendkosten).

 

 

Bestellen