ODENS Joel mijn uitvaart afscheid Rotterdam

'Mijn afscheid; klein en intiem.
Maar gefilmd. Zodat anderen
het later kunnen terugkijken.'

GOEDE VOORBEREIDING MET HET LEEF VOORBEREID BOEK.

 

Welkom bij ODENS.

HULPGIDS BIJ HET VORMGEVEN VAN EEN UITVAART

Goed afscheid nemen is zo belangrijk voor het rouwproces. Maar wie neemt er afscheid? Stelt u zich voor dat u afscheid moet nemen van iemand. Weet u hoe? Zorg dat het u niet overkomt. Want laten we eerlijk zijn; doodgaan is de enige zekerheid in het leven. Maar nadenken over hoe we ons op het afscheid voorbereiden, dat stellen we liever uit.

 

Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt u en uw dierbaren bij het vormgeven van uw afscheid. En het voorkomt dat na een overlijden randzaken hoofdzaken worden, zoals bijvoorbeeld het zoeken naar een paspoort. Dit is toch wel het laatste waar je als nabestaande op zo’n moment mee bezig wilt zijn.

Naast relevante informatie -zoals is er een verzekering, bent u donor en wat te doen met uw digitale leven- kunt u in dit boek aangeven wat u belangrijk vindt. Én hoe u het vooral niet wilt hebben. En dan maakt het helemaal niet uit hoe en waar u verzekerd bent. U bepaalt. Deze gids is er om uw ideeën in te noteren, om gegevens vast te leggen en te gebruiken als opening voor een gesprek hierover met uw naasten.

 

Hulp bij het regelen van uw uitvaart?

Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u. Bel Katja of Roley stuur een mail naar .

 

Wij helpen u graag.
Welkom bij ODENS.

ODENS leef voorbereid-boek

 

Bestel het Leef voorbereid-boek voor € 14,95 (exclusief verzendkosten).

 

 

Bestellen 

ERVARINGEN LEEF VOORBEREID-BOEK

Super. Prachtig boek. Heel praktisch voor je nabestaanden, scheelt hen een hoop zorgen. Mooi vormgegeven en op een fijne manier geschreven. Zeer blij mee en iedereen aan te raden.

 

Absoluut doen! Wat fijn dat dit bestaat! Voor velen misschien een moeilijk onderwerp, maar hoe nuttig en fijn is het als je je wensen op papier hebt staan. En zoveel praktische tips. Dit is natuurlijk ook heel prettig voor de nabestaanden. Heel verhelderend en nuttig!

 

Doen! Wat een prachtig boek. Een moeilijk onderwerp maar met dit boek wel iets makkelijker om eens na te denken over het onvermijdelijke. Ik denk dat iedere nabestaande die een uitvaart moet gaan regelen blij zal zijn dit boekje ingevuld te vinden. Het geeft zoveel troost te weten dat de uitvaart in de geest van de overledene is.

Handig, nuttig en verhelderend boek! Op een prettige manier helpt dit boek bij het voorbereiden van je eigen afscheid van het leven. Zeer praktisch en zeker geen oubollig of naar boek over uitvaart, maar een bijna verfrissende blik op (het voorbereiden) van je eigen afscheid. Dit boek zou iedereen moeten lezen en invullen. Al is het maar om het proces voor de nabestaanden bij overlijden te verzachten doordat wensen en nuttige informatie goed zijn vastgelegd. Aanrader!