ODENS Arjan mijn uitvaart Rotterdam

‘Eerst met de hele stoet
langs de voetbalclub.
Dat zie ik wel voor me...’

wie aandacht en kwaliteit gewend is bij leven, mag dat ook verlangen bij afscheid.

 

Welkom bij ODENS.

KWALITEIT EN VEILIGHEID BIJ EEN UITVAART

Goed afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces en dat willen wij bereikbaar maken voor iedereen. Naast kwaliteit bij afscheid dragen we uiteraard ook de grootste zorg voor ieders veiligheid. Gebaseerd op de meest actuele voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften voor, tijdens en na de uitvaartceremonie. Digitale middelen en mogelijkheden zoals video-streaming, fotografie en online gedenkplaatsen bieden een uitkomst in geval men er niet bij kan of mag zijn. We streven ernaar dat iedereen kan deelnemen aan het afscheid en niemand hoeft te worden uitgesloten. En dat doen wij niet alleen in de regio Rotterdam (zoals in Capelle aan den IJssel, Bergschenhoek, Delft, Dordrecht en Krimpen aan den IJssel) en Arnhem/Velp (Oosterbeek, Rheden, Westervoort en Rozendaal) maar ook in andere omliggende plaatsen en door geheel Nederland.

 

Uitvaartbegeleiding ODENS: Wat mag u van ons verwachten

ODENS ontzorgt waar mogelijk, we zijn 24/7 bereikbaar, hebben dagelijks contact en begeleiden stap voor stap het proces bij de voorbereiding van de afscheidsceremonie. Vanaf de laatste verzorging en opbaring tot en met de dag van het afscheid en nazorg. Wij zijn op de hoogte van de wettelijke verplichtingen en protocollen en zijn transparant in communicatie en kosten en hebben een onafhankelijke positie. Ook bieden wij ondersteuning bij het innen van uitvaartpolissen en/of uitvaartverzekeringen en halen wij desgewenst, na de wettelijk gestelde termijn, de urn bij het crematorium voor u op.

 

KOSTEN VAN EEN UITVAART

Het is lastig om op voorhand aan te geven wat de exacte kosten zijn. De kosten voor begraven of cremeren verschillen.

Een uitvaart met crematie kost gemiddeld tussen de €5.500 - €7.500. Een uitvaart met een begrafenis kost gemiddeld tussen de €8.500 - €10.500. Elke uitvaart is maatwerk. Uiteindelijk zijn het de wensen en gemaakte keuzes van een overledene en/of naasten die de daadwerkelijke kosten bepalen. Wij houden rekening met wensen en beschikbaar budget. Verstrekken een duidelijke en gespecificeerde begroting zodat er achteraf geen financiële verrassingen zijn. En creatief denken kost niets. ODENS wil goed afscheid bereikbaar maken voor iedereen.

 

Neem contact op met ODENS

Wilt u kennismaken of heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, bel Katja of Roley. Of stuur een mail naar .


Kwaliteit en veiligheid bij afscheid.
Welkom bij ODENS.

EEN MOOI GESPREK

Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek met uw naasten hierover kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is. Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel ons gerust. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, bel Katja of Roley.

Welkom bij ODENS

Een prima professionele maar vooral persoonlijke begeleiding. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ze denken met je mee. Katja hartelijk dank voor de goede zorgen.

 

ODENS heeft deze zomer de uitvaart van mijn broer Hans perfect georganiseerd en begeleid, geheel volgens de wensen van de nabestaanden maar ook aan de hand van hun eigen creatieve adviezen die daarbij zeer goed aansloten. Alles corona proof met veel liefde, waardigheid en aandacht uitgevoerd.

 

In januari is onze tante overleden. We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van ODENS. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Katja en Roley stonden 24/7 voor ons klaar. Empatisch, integer, met goede, verfrissende ideeën. Het is een prachtig afscheid geweest wat ons veel troost heeft gebracht.

 

Een jaar voor het overlijden van onze vader hebben wij het boek ‘Leef voorbereid’ gelezen. Wij waren daar zeer over te spreken. Eindelijk een andere kijk op een onderwerp wat toch bij veel mensen gevoelig ligt. Wij wisten toen meteen dat wij ODENS op het moment dat het zo ver was, graag door hun begeleid wilde worden. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen. Het team was snel, op de juiste momenten op de achtergrond, maar ook creatief in ideeën en de uitvoering. Wij wilde het niet standaard, maar bijzonder en waardig. Dat hebben we zeker gekregen.