ODENS Arjan mijn uitvaart Rotterdam

‘Eerst met de hele stoet
langs de voetbalclub.
Dat zie ik wel voor me...’

wie aandacht en kwaliteit gewend is bij leven, mag dat ook verlangen bij afscheid.

 

Welkom bij ODENS.

KWALITEIT EN VEILIGHEID BIJ EEN UITVAART

Goed afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces en dat willen wij bereikbaar maken voor iedereen. Naast kwaliteit bij afscheid dragen we uiteraard ook de grootste zorg voor ieders veiligheid. Gebaseerd op de meest actuele voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften voor, tijdens en na de uitvaartceremonie. Digitale middelen en mogelijkheden zoals video-streaming, fotografie en online gedenkplaatsen bieden een uitkomst in geval men er niet bij kan of mag zijn. We streven ernaar dat iedereen kan deelnemen aan het afscheid en niemand hoeft te worden uitgesloten.

 

Uitvaartbegeleiding ODENS: Wat mag u van ons verwachten

ODENS ontzorgt waar mogelijk, we zijn 24/7 bereikbaar, hebben dagelijks contact en begeleiden stap voor stap het proces bij de voorbereiding van de afscheidsceremonie. Vanaf de laatste verzorging en opbaring tot en met de dag van het afscheid en nazorg. Wij zijn op de hoogte van de wettelijke verplichtingen en protocollen en zijn transparant in communicatie en kosten en hebben een onafhankelijke positie. Ook bieden wij ondersteuning bij het innen van uitvaartpolissen en/of uitvaartverzekeringen. Goed afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces en dat willen wij bereikbaar maken voor iedereen.

 

Veiligheid bij een uitvaart

Naast kwaliteit bij afscheid dragen we uiteraard ook de grootste zorg voor ieders veiligheid. Omdat veiligheid voorop staat, bepalen wij in overleg met u -in geval van een Corona besmetting- welke manier van contact tijdens de voorbereidingen van een crematie of begrafenis het beste is. Dat kan persoonlijk zijn, telefonisch of via FaceTime of Skype. Digitale middelen en mogelijkheden zoals video-streaming, fotografie en online gedenkplaatsen bieden een uitkomst in geval men er niet bij kan of mag zijn. We streven ernaar dat iedereen kan deelnemen aan het afscheid en dat niemand uitgesloten wordt.

 

Neem contact op met ODENS

Wilt u kennismaken of heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 085 486 57 80 of door een mail te sturen naar .


Kwaliteit en veiligheid bij afscheid.
Welkom bij ODENS.

EEN MOOI GESPREK

Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek met uw naasten hierover kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is. Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel ons gerust. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 085 486 57 80.


Welkom bij
ODENS
.