ODENS Arjan mijn uitvaart Rotterdam

‘Eerst met de hele stoet
langs de voetbalclub.
Dat zie ik wel voor me...’

wie aandacht en kwaliteit gewend is bij leven, mag dat ook verlangen bij afscheid.

 

Welkom bij ODENS.

KWALITEIT EN VEILIGHEID BIJ EEN UITVAART

Goed afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces en dat willen wij bereikbaar maken voor iedereen. Naast kwaliteit bij afscheid dragen we uiteraard ook de grootste zorg voor ieders veiligheid. Gebaseerd op de meest actuele voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften voor, tijdens en na de uitvaartceremonie. Zo is het momenteel niet verantwoord om in grotere groepen bijeen te komen. Digitale middelen en mogelijkheden zoals video-streaming, fotografie en online gedenkplaatsen bieden hierbij een uitkomst. Een ontwikkeling die past in de huidige realiteit. We streven ernaar dat iedereen kan deelnemen aan het afscheid en niemand hoeft te worden uitgesloten.

 

CORONA EN UITVAART: ALGEMENE CORONA VOORSCHRIFTEN EN MAATREGELEN BIJ OVERLIJDEN

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en laten ons leiden door de voorschriften van het RIVM. Veiligheidsrichtlijnen en voorzorgsmaatregelen die gesteld worden door het RIVM en de uitvaartbranche kunt u hier bekijken.

 

 

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER CORONAVIRUS BIJ AFSCHEID

Is iemand die overleden is aan het Coronavirus nog steeds besmettelijk? Kan iemand die overleden is aan het Coronavirus thuis opgebaard worden? Hoeveel mensen mag ik maximaal uitnodigen? Met welke maatregelen moet ik rekening houden?

Deze vragen en meer leest u hier.

 

Uitvaartbegeleiding ODENS: Wat mag u van ons verwachten

ODENS Uitvaart & Begeleiding is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en informeert over veilig, passend en persoonlijk afscheid nemen. Kwaliteit en veiligheid gaan voorop en we bepalen in overleg met de naasten welke manier van contact (persoonlijk, telefonisch via FaceTime of Skype) tijdens de voorbereidingen van een crematie of begrafenis het beste is.

 

Wij dragen de grootst mogelijke zorg voor de wettelijke verplichtingen, etiquette en protocollen in de uitvaartbranche. Zowel voor als achter de schermen. Wij ontzorgen waar mogelijk, zijn 24/7 bereikbaar, hebben dagelijks contact en begeleiden stap voor stap in het uitvaart proces vanaf de laatste verzorging en opbaring tot en met de uitvaartceremonie. Wij zijn transparant in communicatie en in kosten. Ook bieden wij ondersteuning bij het innen van uitvaartpolissen en/of uitvaartverzekeringen. We blijven daarbij altijd in een onafhankelijke positie.

 

Binnen de gestelde kaders van intiem en sober afscheid nemen, is het nog steeds mogelijk om een uitvaart persoonlijk en passend vorm te geven.

 

Neem contact op met ODENS

Kwaliteit en veiligheid bij afscheid, daar helpen wij u bij. Wilt u kennismaken of heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 085 486 57 80 of door een mail te sturen naar .


Kwaliteit en veiligheid bij afscheid.
Welkom bij ODENS.

EEN MOOI GESPREK

Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek met uw naasten hierover kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is. Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel ons gerust. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 085 486 57 80.


Welkom bij
ODENS
.