‘Hij had zijn uitvaart voorbereid.
Alles stond in de cloud.
Maar niemand wist het wachtwoord...’

RECENSIES ODENS UITVAART & BEGELEIDING.

 

Welkom bij ODENS.

ERVARINGEN UITVAARTBEGELEIDING

Van Roley het leef voorbereid boekje ontvangen op de business Open. Dit dezelfde avond besproken met mijn vrouw. Nooit verwacht de diensten van Odens nodig te hebben binnen 5 weken! Door het boekje wisten mijn dochters en ik wat we moesten doen bij het overlijden van mijn vrouw. De hulp van Roley bij de voorbereiding van- en de uitvaart was fantastisch. Zij maakt het afscheid draagbaar!

 

Wij hebben zo’n goed gevoel overgehouden aan de uitvaart van mijn vader en dat is zeker aan Odens te danken. Het afscheid was zo passend bij mijn vader en bij ons als gezin. Katja, die ons geholpen heeft, is een hele fijne warme vrouw die dat heel goed aanvoelt. Persoonlijke, warme begeleiding.

 

Wij hebben afgelopen maart gebruik gemaakt van de diensten van Odens Uitvaart & Begeleiding. Katja heeft ons als gezin super bijgestaan in het maken van alle keuzes om ervoor te zorgen dat we de uitvaart konden houden welke wij als familie voor ogen hadden. Met haar eigen persoonlijke inbreng en touch maakte zij het voor ons een stuk prettiger om in die lastige tijd, om te gaan met alles wat op ons afkwam. Hierdoor hebben wij als familie op een hele mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen.

 

Januari 2019 is onze tante overleden. We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Odens. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Katja en Roley stonden 24/7 voor ons klaar. Empatisch, integer, met goede, verfrissende ideeën. Het is een prachtig afscheid geweest wat ons veel troost heeft gebracht.

 

Ik kijk nog steeds terug op een geweldige begeleiding en prachtig afscheid. Kan jou en natuurlijk Katja niet vaak genoeg bedanken en prijzen. Keep up the good work.

 

Katja is een liefdevol mens die haar vak goed verstaat. Ik wil haar dan ook ten zeerste aanraden

 

Roley, zal je binnenkort nog wel zien, maar wil jullie bedanken voor de mooiste uitvaart die ik mij kon bedenken.

 

24 juli jl. Is m'n moeder overleden, mijn buurvrouw beveelde Odens aan, ze kende Katja. Wij kunnen Odens ook zeer zeker aanbevelen. Echt geweldig wat Katja allemaal voor ons gedaan heeft. Alles was tot in de puntjes verzorgt. De nazorg was ook geweldig. Echt super een echte aanrader. Nogmaals Katja en collega heel erg bedankt voor alles.

 

Roley, heel heel erg bedankt voor de goede zorgen afgelopen week. Het was erg mooi gisteren, precies zoals bij mama past.

 

ERVARINGEN LEEF VOORBEREID-BOEK

Prettig idee! Het leef voorbereid boekje van ODENS hoort bij het leven voor de dood. Ik heb zoveel vragen zelf kunnen beantwoorden waar ik nooit over na had gedacht. Ik vind het een prettig idee dat mijn nabestaanden al mijn wensen rondom mijn uitvaart nu op een rijtje hebben staan. En dat ze weten wat ze bijvoorbeeld met mijn 'sociale erfenis' mogen doen. Ik raad dit boekje zeer aan. Ik wil t.z.t. wel weggebracht worden door ODENS. Hopelijk duurt het nog even, maar de aandacht van Roley en Katja wens ik iedereen toe.

 

Nadenken over dood en afscheid is iets wat ik liever ver voor me uitschuif. Ook hierover spreken met dierbaren is lastig. Hoe pak je zo'n moeilijk onderwerp aan, waar moet je allemaal aan denken. Het boekje van Odens "Leef Voorbereid" is wat mij betreft echt een eye-opener, waarbij alle mogelijke handvatten geboden worden. Ik raad het iedereen aan!!

 

Het zal wel, dacht ik nadat ik een presentatie van Odens bijgewoond had. Uitvaartbedrijf nummer zoveel. Bij het verlaten van het pand kreeg ik een tasje mee met onder andere een mooi en strak boekje. Thuis aangekomen pakte ik dat mooie boekje uit de tas en begon te lezen. Wat een eyeopener. Makkelijk te lezen, hier en daar wat invullen en voor je het weet is iedereen voorbereid.

 

Het ODENS Leef voorbereid-boekje heb ik eerlijk gezegd eerst een paar weken laten liggen, maar wat een eye-opener toen ik het las. Je wordt stap voor stap meegenomen in een bewustwording die laagdrempelig en niet betuttelend of sturend is. Daarnaast mooi vormgegeven. Een boekje wat je op je tafel kunt laten liggen. Heel handig en geeft een prettig gevoel van ontzorging.

 

Het boekje “leef voorbereid” van Odens heeft enorm geholpen bij het bespreekbaar maken van de laatste wensen... Alles komt aan bod, van muziek keuze bij de uitvaart tot de wachtwoorden van je DigiD.

 

Het Leef Voorbereid boekje. A must have. Gewoon op een fijne manier nadenken en opschrijven over hoe en wat je geregeld hebt of wil hebben. En mocht je er een mooie uitvaart van willen maken: bij Odens is bijna alles mogelijk.

 

Toen ik Katja voor het eerst ontmoette, kreeg ik van haar een boekje "leef voorbereid". Ze zei erbij "Het gaat over je eigen uitvaart en hoe je het je nabestaande makkelijk kunt maken door zelf alvast na te denken" Het koste wat moed om aan het boekje te beginnen, maar wat ben ik er blij mee, zowel voor mezelf als mijn geliefden.

 

Katja is warm en professioneel. Vanuit haar eigen ervaringen handelt ze met liefde en zorg en veel kennis van zaken. Met haar boekje Leef Voorbereid kun je zelf ook alles op een rijtje zetten, zodat je deze zorg bij je nabestaanden kunt wegnemen.

 

Handig, nuttig en verhelderend boek! Op een prettige manier helpt dit boek bij het voorbereiden van je eigen afscheid van het leven. Zeer praktisch en zeker geen oubollig of naar boek over uitvaart, maar een bijna verfrissende blik op (het voorbereiden) van je eigen afscheid. Dit boekje zou iedereen moeten lezen en invullen. Al is het maar om het proces voor de nabestaanden bij overlijden te verzachten doordat wensen en nuttige informatie goed zijn vastgelegd. Aanrader!

 

Absoluut doen! Wat fijn dat dit bestaat! Voor velen misschien een moeilijk onderwerp, maar hoe nuttig en fijn is het als je je wensen op papier hebt staan. En zoveel praktische tips. Dit is natuurlijk ook heel prettig voor de nabestaanden. Heel verhelderend en nuttig!

 

Doen! Wat een prachtig boekje. Een moeilijk onderwerp maar met dit boekje wel iets makkelijker om eens na te denken over het onvermijdelijke. Ik denk dat iedere nabestaande die een uitvaart moet gaan regelen blij zal zijn dit boekje ingevuld te vinden. Het geeft zoveel troost te weten dat de uitvaart in de geest van de overledene is.

 

Geweldige aanrader voor iedereen. Prachtig, met zorg gemaakt boek. Je kan hierin werkelijk alles beschrijven aangaande de wensen voor jouw uitvaart. Hoe heerlijk om je nabestaanden zo de zorg uit handen te mogen nemen. Zij hebben het al moeilijk genoeg.

 

Eye opener. Het staat vol praktische tips, een boek waar ik en mijn geliefden een hoop aan hebben

 

Nuttig. Zeer praktisch, op een luchtige manier maar belangrijk boekje.

 

Alle mensen verdienen een mooie uitvaart, eerlijk verhaal.

 

ERVARINGEN LEEF VOORBEREID-INSPIRATIESESSIE

Roley heeft voor De Sprang-Vrijzinnigen Velp een informatiemiddag verzorgd. Zij heeft op hartelijke en warme wijze de aanwezigen verteld over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten. Het was ondanks het pittige onderwerp een gezellige en leerzame middag. Alle reacties waren positief. En de rouwtaart die ze voor ons allemaal had meegenomen was een heerlijke aanvulling. Dankjewel Roley!

 

Heb recentelijk een presentatie bijgewoond. Deze betrof het onderwerp ‘Leef voorbereid-inspiratiesessie; betekenisvol afscheid nemen' en werd verzorgd door Roley van Doorn van ‘Odens Uitvaart & Begeleiding’. Roley heeft het vermogen om, een toch niet al te makkelijk onderwerp, zodanig over het voetlicht te brengen dat je er niet aan ontkomt erbij betrokken te raken. Verdere kenmerken van de bijeenkomst zijn wat mij betreft: ‘veiligheid, vertrouwen, persoonlijk, warm, respectvol, enzovoort’. Geen gladde, gelikte presentatie, maar delen van informatie waar iedere deelnemer iets goeds van kan meenemen. Een echte aanrader!

GOOGLE RECENSIES VELP

5 sterren. Het leef voorbereid boekje van ODENS hoort bij het leven voor de dood. Ik heb zoveel vragen zelf kunnen beantwoorden waar ik nooit over na had gedacht. Ik vind het een prettig idee dat mijn nabestaanden al mijn wensen rondom mijn uitvaart nu op een rijtje hebben staan. En dat ze weten wat ze bijvoorbeeld met mijn 'sociale erfenis' mogen doen. Ik raad dit boekje zeer aan. Ik wil tzt wel weggebracht worden door ODENS. Hopelijk duurt het nog even, maar de aandacht van Roley en Katja wens ik iedereen toe.

 

5 sterren. Nadenken over dood en afscheid is iets wat ik liever ver voor me uitschuif. Ook hierover spreken met dierbaren is lastig. Hoe pak je zo'n moeilijk onderwerp aan, waar moet je allemaal aan denken. Het boekje van Odens "Leef Voorbereid" is wat mij betreft echt een eye-opener, waarbij alle mogelijke handvatten geboden worden. Ik raad het iedereen aan!! 5*

 

5 sterren. Van Roley het leef voorbereid boekje ontvangen op de business Open. Dit dezelfde avond besproken met mijn vrouw. Nooit verwacht de diensten van Odens nodig te hebben binnen 5 weken! Door het boekje wisten mijn dochters en ik wat we moesten doen bij het overlijden van mijn vrouw. De hulp van Roley bij de voorbereiding van- en de uitvaart was fantastisch. Zij maakt het afscheid draagbaar!

 

5 sterren. Het ODENS Leef voorbereid-boekje heb ik eerlijk gezegd eerst een paar weken laten liggen, maar wat een eye-opener toen ik het las. Je wordt stap voor stap meegenomen in een bewustwording die laagdrempelig en niet betuttelend of sturend is. Daarnaast mooi vormgegeven. Een boekje wat je op je tafel kunt laten liggen. Heel handig en geeft een prettig gevoel van ontzorging.

 

5 sterren. Het zal wel, dacht ik nadat ik een presentatie van Odens bijgewoond had. Uitvaartbedrijf nummer zoveel. Bij het verlaten van het pand kreeg ik een tasje mee met onder andere een mooi en strak boekje. Thuis aangekomen pakte ik dat mooie boekje uit de tas en begon te lezen. Wat een eyeopener. Makkelijk te lezen, hier en daar wat invullen en voor je het weet is iedereen voorbereid.

 

5 sterren. Het boekje “leef voorbereid” van Odens heeft enorm geholpen bij het bespreekbaar maken van de laatste wensen... Alles komt aan bod, van muziek keuze bij de uitvaart tot de wachtwoorden van je DigiD.

 

GOOGLE RECENSIES ROTTERDAM

5 sterren. Katja was een reddende engel, empathisch, betrokken, doortastend waar nodig en altijd bereikbaar. Zij heeft de begrafenis van mijn moeder heel erg mooi en in de puntjes perfect verzorgd. Ik ben haar daarvoor heel erg dankbaar. Ik kan haar en haar collega van harte aanbevelen!

 

5 sterren. Wij hebben afgelopen maart gebruik gemaakt van de diensten van Odens Uitvaart & Begeleiding. Katja heeft ons als gezin super bijgestaan in het maken van alle keuzes om ervoor te zorgen dat we de uitvaart konden houden welke wij als familie voor ogen hadden. Met haar eigen persoonlijke inbreng en touch maakte zij het voor ons een stuk prettiger om in die lastige tijd, om te gaan met alles wat op ons afkwam. Hierdoor hebben wij als familie op een hele mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen.

 

5 sterren. Toen ik Katja voor het eerst ontmoette, kreeg ik van haar een boekje "leef voorbereid". Ze zei erbij "Het gaat over je eigen uitvaart en hoe je het je nabestaande makkelijk kunt maken door zelf alvast na te denken" Het koste wat moed om aan het boekje te beginnen, maar wat ben ik er blij mee, zowel voor mezelf als mijn geliefden.

 

5 sterren. 24 juli jl. Is m'n moeder overleden mijn buurvrouw beveelde odens aan ze kende Katja. Wij kunnen odens ook zeer zeker aanbevelen echt geweldig wat Katja allemaal voor ons gedaan heeft. Alles was tot in de puntjes verzorgt. De nazorg was ook geweldig. Echt super een echte aanrader. Nogmaals Katja en collega heel erg bedankt voor alles.

 

5 sterren. Katja is warm en professioneel. Vanuit haar eigen ervaringen handelt ze met liefde en zorg en veel kennis van zaken. Met haar boekje Leef Voorbereid kun je zelf ook alles op een rijtje zetten, zodat je deze zorg bij je nabestaanden kunt wegnemen.

 

5 sterren. Katje is een liefdevol mens die haar vak goed verstaat. Ik wil haar dan ook ten zeerste aanraden

 

5 sterren. Januari 2019 is onze tante overleden. We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Odens. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Katja en Roley stonden 24/7 voor ons klaar. Empatisch, integer, met goede, verfrissende ideeën. Het is een prachtig afscheid geweest wat ons veel troost heeft gebracht.

 

5 sterren. Het ODENS Leef voorbereid-boekje heb ik eerlijk gezegd eerst een paar weken laten liggen, maar wat een eye-opener toen ik het las. Je wordt stap voor stap meegenomen in een bewustwording die laagdrempelig en niet betuttelend of sturend is. Daarnaast mooi vormgegeven. Een boekje wat je op je tafel kunt laten liggen. Heel handig en geeft een prettig gevoel van ontzorging.

 

5 sterren. Het boekje "leef voorbereid" van Odens heeft enorm geholpen bij het bespreekbaar maken van de laatste wensen... Alles komt aan bod, van muziek keuze bij de uitvaart tot de wachtwoorden van je DigiD.