‘Hij had zijn uitvaart voorbereid.
Alles stond in de cloud.
Maar niemand wist het wachtwoord...’

ERVARINGEN UITVAARTBEGELEIDING

Ik kreeg gelijk een glimlach op mijn gezicht toen ik jullie jaarverslag op de deurmat vond. Wat bizar eigenlijk.. een uitvaart begeleider.. die als primaire reactie een glimlach weet op te wekken. Iets wat denk ik heel duidelijk maakt wat voor ontzettend mooie en unieke partij jullie zijn. Dank voor het hele mooie werk dat jullie doen, en wat voor kunstwerkje jullie van het jaarverslag hebben weten te maken. En wat mooi om Roosteren op het kaartje te zien staan.. ? what a year!

 

In zo’n verdrietige tijd als bij het afscheid nemen van een dierbare is de persoonlijke inzet van Katja een verademing. Nooit geweten dat uitvaartbegeleiding zo betrokken kon zijn. Aan alles tot in de kleinste details is aandacht geschonken. Katja is zeer creatief en denkt volledig mee. Ik ben haar zeer dankbaar. Je kan het immers niet meer over doen.

 

Een prima professionele maar vooral persoonlijke begeleiding. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ze denken met je mee. Katja hartelijk dank voor de goede zorgen.

 

Roley (Odens) heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze vader. Waar je normaal gesproken misschien denkt aan een ‘grijze’ dag met een aantal standaard passen, hebben ze ons laten zien dat het ook anders kan. Ze leven zich heel goed in op wie de overledene is en wie de nabestaanden zijn en geven vanuit dat perspectief hele open en creatieve ideeën om van de dag dat je afscheid neemt een speciale dag te maken. Vooral het ‘out of the box’ denken is voor ons een heel positieve en aangename ervaring geweest. Ze hebben ons geholpen om er een mooie en speciale dag van te maken waar we met een heel goed gevoel aan terugdenken.

 

Ook al komt het afscheid dichterbij, dan nog is het onverwacht. Je moet schakelen, er moeten dingen geregeld gaan worden. Gelukkig konden we Katja bellen, zij kwam direct om ons op weg te helpen. Ten tijde van corona is er een hoop niet mogelijk. Katja dacht in oplossingen naar wat wel mogelijk was. 1 ding was zeker wij moesten afscheid nemen op de mooiste manier die er was.

 

Katja gaf ons een goede en meelevende begeleiding bij de uitvaart van mijn moeder. Voortdurend attent en suggesties gevend, terwijl wijzelf net als mijn moeder door Corona geveld waren. Zij zorgde ervoor dat alles toch op rolletjes liep. Ook na afloop onderhield ze kontakt. Dank Katja.

 

Roley (Odens uitvaart) heeft ons na het overlijden van mijn (schoon)moeder geweldig bijgestaan met haar onvoorwaardelijke aanwezigheid, betrokkenheid, daadkracht en creatieve oplossingen. Precies wat voor ons zo nodig was om het afscheid vorm te geven. Ze gaf ons de ruimte om in een rollercoaster tijd zelf belangrijke beslissingen te nemen en nam ons de rompslomp en organisatie uit handen. Dat hebben we als heel warm ervaren. Reden om kort daarna, toen heel onverwacht een zo dierbare vriend stierf, nogmaals een beroep op haar te doen. Nog eens stond ze daar. Een lieve warme, persoonlijkheid die snel ziet wat er nodig is en daarnaar doet. Mooi en dankbaar.

 

In juli heeft Katja de uitvaart van mijn vader naar volle tevredenheid verzorgd. Wij wilden graag een locatie buiten maar door alle corona maatregelen viel het niet mee om een locatie te vinden. Katja vond de perfecte locatie voor ons. Ze regelde alles tot in de puntjes! Ik zou ODENS zeker aanraden.

 

ODENS heeft deze zomer de uitvaart van mijn broer Hans perfect georganiseerd en begeleid, geheel volgens de wensen van de nabestaanden maar ook aan de hand van hun eigen creatieve adviezen die daarbij zeer goed aansloten. Alles corona proof met veel liefde, waardigheid en aandacht uitgevoerd.

 

De empathische aandacht van Katja bij de voorbereiding van de uitvaart was heel rustgevend en heeft gezorgd dat de uitvaart prachtig stijlvol was en ik hierdoor gesteund ben door alleen maar mooie herinneringen.

 

Een jaar voor het overlijden van onze vader hebben wij het boek ‘Leef voorbereid’ gelezen. Wij waren daar zeer over te spreken. Eindelijk een andere kijk op een onderwerp wat toch bij veel mensen gevoelig ligt. Wij wisten toen meteen dat wij ODENS op het moment dat het zo ver was, graag door hun begeleid wilde worden. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen. Het team was snel, op de juiste momenten op de achtergrond, maar ook creatief in ideeën en de uitvoering. Wij wilde het niet standaard, maar bijzonder en waardig. Dat hebben we zeker gekregen.

 

Katja heeft ons geholpen bij de uitvaart van onze opa. Vanwege de corona maatregelen wisten we niet wat wel of niet kon. Katja heeft ervoor gezorgd dat we op de beste manier afscheid konden nemen. Zij dacht in oplossingen met name toen een groot deel van directe familie niet bij de afscheid konden zijn wegens corona.

 

Katja heeft de begeleiding op een heel persoonlijke manier gedaan. Ze gaf ons alle vrijheid om aan te geven wat wij wilden. Tijdens het afscheid was zij op de achtergrond aanwezig en was alles tot in de puntjes voorbereid. Ook fijn was dat ze via een directe app altijd bereikbaar was en ook vrijwel altijd snel een reactie gaf.

 

Mijn zus Michelle heeft een te kort maar een fantastisch leven geleefd en daar hoorde een groots en meeslepend afscheid bij. Iedereen die aanwezig was bij de Boathouse was het daarmee eens. Zo mooi, zo bijzonder, zo inspirerend...magisch was het...precies Michelle! Zonder Katja hadden mijn familie en ik het nooit zo kunnen regelen. Na het overlijden van iemand die zo dicht bij je staat ben je niet helemaal helder en Katja snapt je bijna zonder woorden. Dank je wel ODENS, Katja je zal altijd bijzonder voor mij zijn, dank je wel!!

 

Top advies en Top begeleiding, het is zeker een zeer goede aanbeveling waard! Alles tot in de puntjes verzorgd, wij waren er zeer tevreden over!!

 

Van Roley het leef voorbereid boek ontvangen op de business Open. Dit dezelfde avond besproken met mijn vrouw. Nooit verwacht de diensten van ODENS nodig te hebben binnen 5 weken! Door het boek wisten mijn dochters en ik wat we moesten doen bij het overlijden van mijn vrouw. De hulp van Roley bij de voorbereiding van- en de uitvaart was fantastisch. Zij maakt het afscheid draagbaar!

 

Wij hebben zo’n goed gevoel overgehouden aan de uitvaart van mijn vader en dat is zeker aan ODENS te danken. Het afscheid was zo passend bij mijn vader en bij ons als gezin. Katja, die ons geholpen heeft, is een hele fijne warme vrouw die dat heel goed aanvoelt. Persoonlijke, warme begeleiding.

 

Wij hebben afgelopen maart gebruik gemaakt van de diensten van ODENS Uitvaart & Begeleiding. Katja heeft ons als gezin super bijgestaan in het maken van alle keuzes om ervoor te zorgen dat we de uitvaart konden houden welke wij als familie voor ogen hadden. Met haar eigen persoonlijke inbreng en touch maakte zij het voor ons een stuk prettiger om in die lastige tijd, om te gaan met alles wat op ons afkwam. Hierdoor hebben wij als familie op een hele mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen.

 

In januari is onze tante overleden. We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van ODENS. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Katja en Roley stonden 24/7 voor ons klaar. Empatisch, integer, met goede, verfrissende ideeën. Het is een prachtig afscheid geweest wat ons veel troost heeft gebracht.

 

Ik kijk nog steeds terug op een geweldige begeleiding en prachtig afscheid. Kan jou en natuurlijk Katja niet vaak genoeg bedanken en prijzen. Keep up the good work.

 

Katja is een liefdevol mens die haar vak goed verstaat. Ik wil haar dan ook ten zeerste aanraden.

 

Roley, zal je binnenkort nog wel zien, maar wil jullie bedanken voor de mooiste uitvaart die ik mij kon bedenken.

 

24 juli jl. is m'n moeder overleden. Mijn buurvrouw beveelde ODENS aan, ze kende Katja. Wij kunnen ODENS ook zeer zeker aanbevelen. Echt geweldig wat Katja allemaal voor ons gedaan heeft. Alles was tot in de puntjes verzorgt. De nazorg was ook geweldig. Echt super een echte aanrader. Nogmaals Katja en collega heel erg bedankt voor alles.

 

Roley, heel heel erg bedankt voor de goede zorgen afgelopen week. Het was erg mooi gisteren, precies zoals bij mama past.

 

Katja was een reddende engel, empathisch, betrokken, doortastend waar nodig en altijd bereikbaar. Zij heeft de begrafenis van mijn moeder heel erg mooi en in de puntjes perfect verzorgd. Ik ben haar daarvoor heel erg dankbaar. Ik kan haar en haar collega van harte aanbevelen!

 

Wij hebben afgelopen maart gebruik gemaakt van de diensten van Odens Uitvaart & Begeleiding. Katja heeft ons als gezin super bijgestaan in het maken van alle keuzes om ervoor te zorgen dat we de uitvaart konden houden welke wij als familie voor ogen hadden. Met haar eigen persoonlijke inbreng en touch maakte zij het voor ons een stuk prettiger om in die lastige tijd, om te gaan met alles wat op ons afkwam. Hierdoor hebben wij als familie op een hele mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen.

 

Katja is warm en professioneel. Vanuit haar eigen ervaringen handelt ze met liefde en zorg en veel kennis van zaken. Met haar boek Leef Voorbereid kun je zelf ook alles op een rijtje zetten, zodat je deze zorg bij je nabestaanden kunt wegnemen.

 

ERVARINGEN LEEF VOORBEREID-BOEK

Waardevol afscheid. Dit boek zou een must voor iedereen moeten zijn. Nooit meer zoeken naar belangrijke en benodigde formulieren, naar wachtwoorden, naar afgesloten lidmaatschappen, naar wensen met betrekking tot het afscheid. Je kunt je helemaal op het afscheid focussen en in alle rust voorbereidingen treffen. De medewerkers van ODENS zijn uitermate zorgvuldig en vriendelijk en zijn er ook na het afscheid voor je! Een aanrader dus!

 

Dit boek scheelt straks gedoe. Ik ben blij dat ik het boek heb en ze thuis weten waar het ligt. Je weet immers maar nooit wanneer je gaat. Hoewel ik honderd hoop te worden geeft het een goed gevoel om mijn eigen stukje voorbereiding te hebben gedaan. Dan zadel ik mijn omgeving straks in ieder geval niet met onnodig veel vragen en dilemma's op.

 

Super. Prachtig boek. Heel praktisch voor je nabestaanden, scheelt hen een hoop zorgen. Mooi vormgegeven en op een fijne manier geschreven. Zeer blij mee en iedereen aan te raden.

 

Prettig idee! Het leef voorbereid boek van ODENS hoort bij het leven voor de dood. Ik heb zoveel vragen zelf kunnen beantwoorden waar ik nooit over na had gedacht. Ik vind het een prettig idee dat mijn nabestaanden al mijn wensen rondom mijn uitvaart nu op een rijtje hebben staan. En dat ze weten wat ze bijvoorbeeld met mijn 'sociale erfenis' mogen doen. Ik raad dit boek zeer aan. Ik wil t.z.t. wel weggebracht worden door ODENS. Hopelijk duurt het nog even, maar de aandacht van Roley en Katja wens ik iedereen toe.

 

Nadenken over dood en afscheid is iets wat ik liever ver voor me uitschuif. Ook hierover spreken met dierbaren is lastig. Hoe pak je zo'n moeilijk onderwerp aan, waar moet je allemaal aan denken. Het boek van ODENS "Leef Voorbereid" is wat mij betreft echt een eye-opener, waarbij alle mogelijke handvatten geboden worden. Ik raad het iedereen aan!!

 

Het zal wel, dacht ik nadat ik een presentatie van ODENS bijgewoond had. Uitvaartbedrijf nummer zoveel. Bij het verlaten van het pand kreeg ik een tasje mee met onder andere een mooi en strak boek. Thuis aangekomen pakte ik dat mooie boek uit de tas en begon te lezen. Wat een eyeopener. Makkelijk te lezen, hier en daar wat invullen en voor je het weet is iedereen voorbereid.

 

Het ODENS Leef voorbereid-boek heb ik eerlijk gezegd eerst een paar weken laten liggen, maar wat een eye-opener toen ik het las. Je wordt stap voor stap meegenomen in een bewustwording die laagdrempelig en niet betuttelend of sturend is. Daarnaast mooi vormgegeven. Een boek wat je op je tafel kunt laten liggen. Heel handig en geeft een prettig gevoel van ontzorging.

 

Het boek “leef voorbereid” van ODENS heeft enorm geholpen bij het bespreekbaar maken van de laatste wensen. Alles komt aan bod, van muziekkeuze bij de uitvaart tot de wachtwoorden van je DigiD.

 

Het Leef Voorbereid boek. A must have. Gewoon op een fijne manier nadenken en schrijven over hoe en wat je geregeld hebt of wil hebben. En mocht je er een mooie uitvaart van willen maken: bij ODENS is bijna alles mogelijk.

 

Toen ik Katja voor het eerst ontmoette, kreeg ik van haar een boek "leef voorbereid". Ze zei erbij "Het gaat over je eigen uitvaart en hoe je het je nabestaande makkelijk kunt maken door zelf alvast na te denken" Het koste wat moed om aan het boek te beginnen, maar wat ben ik er blij mee, zowel voor mezelf als mijn geliefden.

 

Katja is warm en professioneel. Vanuit haar eigen ervaringen handelt ze met liefde en zorg en veel kennis van zaken. Met haar boek Leef Voorbereid kun je zelf ook alles op een rijtje zetten, zodat je deze zorg bij je nabestaanden kunt wegnemen.

 

Handig, nuttig en verhelderend boek! Op een prettige manier helpt dit boek bij het voorbereiden van je eigen afscheid van het leven. Zeer praktisch en zeker geen oubollig of naar boek over uitvaart, maar een bijna verfrissende blik op (het voorbereiden) van je eigen afscheid. Dit boek zou iedereen moeten lezen en invullen. Al is het maar om het proces voor de nabestaanden bij overlijden te verzachten doordat wensen en nuttige informatie goed zijn vastgelegd. Aanrader!

 

Absoluut doen! Wat fijn dat dit bestaat! Voor velen misschien een moeilijk onderwerp, maar hoe nuttig en fijn is het als je je wensen op papier hebt staan. En zoveel praktische tips. Dit is natuurlijk ook heel prettig voor de nabestaanden. Heel verhelderend en nuttig!

 

Doen! Wat een prachtig boek. Een moeilijk onderwerp maar met dit boek wel iets makkelijker om eens na te denken over het onvermijdelijke. Ik denk dat iedere nabestaande die een uitvaart moet gaan regelen blij zal zijn dit boekje ingevuld te vinden. Het geeft zoveel troost te weten dat de uitvaart in de geest van de overledene is.

 

Geweldige aanrader voor iedereen. Prachtig, met zorg gemaakt boek. Je kan hierin werkelijk alles beschrijven aangaande de wensen voor jouw uitvaart. Hoe heerlijk om je nabestaanden zo de zorg uit handen te mogen nemen. Zij hebben het al moeilijk genoeg.

 

Eye opener. Het staat vol praktische tips, een boek waar ik en mijn geliefden een hoop aan hebben.

 

Nuttig. Zeer praktisch, op een luchtige manier maar belangrijk boek

 

Alle mensen verdienen een mooie uitvaart, eerlijk verhaal.

 

ERVARINGEN LEEF VOORBEREID-INSPIRATIESESSIE

Roley heeft voor De Sprang-Vrijzinnigen Velp een informatiemiddag verzorgd. Zij heeft op hartelijke en warme wijze de aanwezigen verteld over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten. Het was ondanks het pittige onderwerp een gezellige en leerzame middag. Alle reacties waren positief. En de rouwtaart die ze voor ons allemaal had meegenomen was een heerlijke aanvulling. Dankjewel Roley!

 

Heb recentelijk een presentatie bijgewoond. Deze betrof het onderwerp ‘Leef voorbereid-inspiratiesessie; betekenisvol afscheid nemen' en werd verzorgd door Roley van Doorn van ‘Odens Uitvaart & Begeleiding’. Roley heeft het vermogen om, een toch niet al te makkelijk onderwerp, zodanig over het voetlicht te brengen dat je er niet aan ontkomt erbij betrokken te raken. Verdere kenmerken van de bijeenkomst zijn wat mij betreft: ‘veiligheid, vertrouwen, persoonlijk, warm, respectvol, enzovoort’. Geen gladde, gelikte presentatie, maar delen van informatie waar iedere deelnemer iets goeds van kan meenemen. Een echte aanrader!