Uitvaarten, passend & authentiek.

 

Welkom bij ODENS.

Uitvaart in Bergschenhoek

Bij het regelen van een uitvaart in Bergschenhoek en omgeving helpen we u graag. Wij doen er alles aan om het proces en moment van afscheid natuurlijk, moeiteloos en lichter te maken. Met ODENS Uitvaart & Begeleiding organiseren we een authentiek en passend afscheid in Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs.


Het vormgeven van een uitvaart valt nabestaanden meestal zwaar. Bij een overlijden moet er in korte tijd veel worden geregeld. Al die keuzes, juist als je tijd nodig hebt voor je eigen verdriet. Bij zo’n ingrijpende gebeurtenis staan wij u graag met raad en daad terzijde. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij helpen graag mee om bewuste en persoonlijke keuzes maken. Zo ontstaat een mooi, authentiek afscheid dat past bij de overledene én de nabestaanden. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar om uw vraag aan ons te stellen.

 

ODENS Uitvaart & begeleiding in Bergschenhoek

ODENS Uitvaart & Begeleiding denkt graag met u mee. Samen bespreken we wat u prettig vindt (en wat niet). Wij denken mee in mogelijkheden en sfeer om een waardig, warm en authentiek afscheid te realiseren. Al uw wensen en ideeën om de begrafenis of crematie vorm te geven kunt u met ons bespreken. Desgewenst doen wij inspirerende suggesties. Er zijn net zoveel mogelijkheden als mensen.

 

LEEF VOORBEREID

Goed afscheid nemen is belangrijk bij de rouwverwerking. ODENS Uitvaart & Begeleiding heeft het Leef Voorbereid-boek ontwikkeld. Dit fraaie boekwerk kan u helpen bij het vormgeven van een afscheid. Het is meteen een praktische checklist, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten: vervoer, muziek, kaarten, bloemen, et cetera.

 

Uitvaartcentrum in Bergschenhoek

Condoleance en uitvaart hoeven niet in een kerk of in de aula van een uitvaartcentrum plaats te vinden. Misschien vindt u een locatie aan het water of een bruine kroeg meer passend? Denk bijvoorbeeld eens aan deze locaties:

- vidaa.nl
- lommerrijk.nl/familie-vrienden/uitvaart
- lakehouserotterdam.nl
- Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp

 

Begraafplaatsen en crematoria Bergschenhoek

Begraafplaatsen en crematoria voor een uitvaart in en om Bergschenhoek:

  • Crematorium De Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer
  • Algemene begraafplaats Bergschenhoek, Bergweg Noord 6 te Bergschenhoek
  • Algemene begraafplaats Berkel, Plein 1945-1995 te Berkel en Rodenrijs
  • Algemene begraafplaats Bleiswijk, Hoekeindseweg 23 te Bleiswijk

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET ODENS

 

 

 

 

 

Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie: bel of mail ons gerust. Ook in geval van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u.

U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar .