Uitvaarten, passend & authentiek.

 

Welkom bij ODENS.

UITVAART IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Bij het regelen van een uitvaart in Capelle aan den IJssel en omgeving helpen we u graag. In een verwarrende periode vol verdriet is het extra lastig om beslissingen te nemen. Wij helpen graag mee om bewuste en persoonlijke keuzes maken. Zo ontstaat een mooi, authentiek afscheid dat past bij de overledene én de nabestaanden.

 

Uitvaart regelen? Het ODENS LEEF VOORBEREID-boek helpt u hierbij

Goed afscheid nemen is belangrijk bij de rouwverwerking. ODENS Uitvaart & Begeleiding heeft het Leef Voorbereid-boek ontwikkeld. Dit fraaie boekwerk kan u helpen bij het vormgeven van een afscheid. Het is meteen een praktische checklist, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten: vervoer, muziek, keuze voor crematie of begrafenis, kaarten, bloemen, et cetera.

 

ODENS Uitvaart & begeleiding in Capelle aan den IJssel

Na een overlijden moet in korte tijd veel worden geregeld. Bij zo’n ingrijpende gebeurtenis staan wij u graag met raad en daad terzijde. Met ODENS Uitvaart & Begeleiding begeleiden wij een authentiek en passend afscheid in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. We zijn dag en nacht bereikbaar.


Over een uitvaartverzekering bestaan nog veel misverstanden. Het maakt bijvoorbeeld niet uit waar en hoe u verzekerd bent. U bent helemaal vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past. Al uw wensen en ideeën om de begrafenis of crematie vorm te geven kunt u met ons bespreken. Desgewenst doen wij suggesties. Er zijn net zoveel mogelijkheden als mensen.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen met u door te nemen. U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar om uw vraag aan ons te stellen.

Uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel

Zo hoeven condoleance en uitvaart niet in een kerk of in de aula van een uitvaartcentrum plaats te vinden. Misschien vindt u een locatie aan het water of een bruine kroeg meer passend? Denk bijvoorbeeld eens aan:

 

Begraafplaatsen en crematoria Capelle aan den IJssel

Begraafplaats, crematorium en uitvaartcentrum Schollevaar ligt in de gemeente Capelle aan den IJssel, dicht bij uitvalswegen en grenst aan de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET ODENS

 

 

 

 

 

Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie: bel of mail ons gerust. Ook in geval van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u.

U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar .