Uitvaarten, passend & authentiek.

 

Welkom bij ODENS.

Uitvaart Delft: PASSEND EN PERSOONLIJK AFSCHEID NEMEN IN en rondom DELFT

Bij het regelen van een uitvaart in Delft en omgeving helpen we u graag. Afscheid nemen is een ode aan het leven waarbij eren en herinneren centraal staan. Het is een periode waarin, ondanks de pijn en het verdriet, ook een ingetogen schoonheid schuilt. Met ODENS Uitvaart & Begeleiding denken we mee in mogelijkheden en sfeer om tot een waardig, warm en stijlvol afscheid te komen in Delft en omgeving.

 

ODENS Uitvaart & begeleiding in Delft

ODENS helpt u om passend en persoonlijk afscheid te nemen. De wettelijke verplichtingen, aangifte en akte van overlijden, wetgeving, etiquette en protocollen in de uitvaartbranche zijn ons bekend. Wij begeleiden u stap voor stap in het uitvaartproces, vanaf de laatste verzorging en opbaring tot en met de uitvaartceremonie. Ook bieden wij ondersteuning bij het innen van uitvaartpolissen. Uiteraard zijn we dag en nacht bereikbaar.

 

MOOI GESPREK

Praten over de dood is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek hierover met uw naasten kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is. Ook hoe u uw afscheid wilt vormgeven kunt u met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. U kunt ons 24 uur per dag bellen op 085 486 57 80 of stuur een email naar .


Uitvaartceremonie in Delft

Wij doen er alles aan om het proces van afscheid natuurlijk, moeiteloos en lichter te maken. Zo hoeft een begrafenis of crematie niet per se in een aula of kerk plaats te vinden. Denk ook eens aan een alternatieve locatie, zoals:
- ophodenpijl.nl/verhuur-locatie/rouwen
- artcentredelft.com

 

Begraafplaatsen en crematoria Delft

  • Begraafplaats Iepenhof, Hoflaan 20, Delft
    Locatie bekijken? Klik hier

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET ODENS

 

 

 

 

 

Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie: bel of mail ons gerust. Ook in geval van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u.

U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar l.