Uitvaarten, passend & authentiek.

 

Welkom bij ODENS.

Uitvaart Dordrecht

Bij het regelen van een uitvaart in Dordrecht en omgeving helpen we u graag. Slappe koffie, droge cake en mannen in het zwart. Uit eigen ervaring weten wij (helaas) dat een uitvaart een haastige, onpersoonlijke en oppervlakkige gebeurtenis kan zijn. Dat zien wij graag anders. ODENS Uitvaart & Begeleiding organiseert een authentiek en passend afscheid in Dordrecht.

 

Bij een uitvaart in Dordrecht en omgeving komen wij u graag bijstaan. Daarbij maakt het niet uit welke uitvaartverzekering u heeft. U bent helemaal vrij om precies die uitvaartverzorging te kiezen die bij u past. Hoe u uw afscheid wilt vormgeven kunt u geheel vrijblijvend met ons bespreken. U kunt ons 24 uur per dag bellen op 085 486 57 80 of stuur een email naar .

 

ODENS Uitvaart & begeleiding in Dordrecht

ODENS Uitvaart & Begeleiding denkt graag mee in mogelijkheden en sfeer om een waardig, warm en authentiek afscheid te organiseren. Onze persoonlijke aanpak geeft u de tijd om te beseffen wat er is gebeurd en wat dat betekent. Maar er moet ook veel geregeld worden. We helpen de nabestaanden om bewuste keuzes te maken en belangrijke beslissingen zelf te nemen. Zo ontstaat een mooi, persoonlijk afscheid dat past bij de overledene én de nabestaanden.

 

ODENS, kwaliteit bij afscheid. Wij helpen vanuit Rotterdam en Arnhem/Velp door heel Nederland bij het vormgeven en begeleiden van een crematie of begrafenis. Ook in Dordrecht.

 

Uitvaartceremonie in Dordrecht

Uitvaartceremonie en condoleance hoeven niet op dezelfde locatie plaats te vinden. In een restaurant of grand café is de sfeer meestal wat losser en u heeft er veel ruimer de tijd. Denk eens aan een alternatieve locatie voor condoleance en/of uitvaart, bijvoorbeeld Villa Augustus in Dordrecht, deze locatie bekijken? Klik hier.

 

Begraafplaatsen en crematoria Dordrecht

  • Begraafplaats en crematorium voor Dordrecht en omgeving Essenhof.
    Locatie bekijken? Klik hier

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET ODENS

 

 

 

 


Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie: bel of mail ons gerust. Ook in geval van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u.

U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar