Uitvaarten, passend & authentiek.

 

Welkom bij ODENS.

UITVAART IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Bij het regelen van een uitvaart in Krimpen aan den IJssel en omgeving helpen we u graag. Wie met een overlijden te maken krijgt, wordt overspoeld met praktische zaken die geregeld moeten worden of waarover u beslissingen moet nemen. Het kan prettig zijn om de mogelijkheden voor een uitvaart vooraf te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden; u kunt ons gewoon bellen voor een afspraak.

 

U bent overigens volledig vrij om de uitvaartondernemer te kiezen die bij u past. Ook al bent u verzekerd bij een van de grote verzekeringsmaatschappijen. Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen in Krimpen aan de IJssel en omgeving Krimpenerwaard, bel ons dan gerust: 085 486 57 80.

 

ACTIES DIRECT NA OVERLIJDEN

Waarschuw bij een overlijden thuis de huisarts of zijn/haar waarnemer. Bij een overlijden in het ziekenhuis of de zorginstelling wordt de arts automatisch geïnformeerd. Bel ODENS Uitvaart & Begeleiding om het overlijden te melden. Wij helpen u graag en zijn dag en nacht bereikbaar.

 

ODENS Uitvaart & begeleiding in Krimpen aan den IJssel

ODENS Uitvaart & Begeleiding heeft het Leef Voorbereid-boek ontwikkeld. Dit handige boekwerk kan u helpen bij het vormgeven van een afscheid. Het is meteen een praktische checklist, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten: vervoer, muziek, kaarten, bloemen, et cetera.

 

Begraafplaatsen en crematoria Krimpen aan den IJssel

Begraafplaatsen voor Krimpen aan de IJssel en omgeving Krimpenerwaard:

  • IJsseldijk
  • Waalhoven

 

Uitvaartceremonie in Krimpen aan den IJssel

Locaties voor een uitvaartceremonie in Krimpen aan den IJssel zijn o.a:

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET ODENS

Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie: bel of mail ons gerust. Ook in geval van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u.

U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar .