Uitvaarten, passend & authentiek.

 

Welkom bij ODENS.

Uitvaart Rotterdam: WIJ HELPEN UW UITVAART VORMGEVEN IN ROTTERDAM EN OMGEVING

Een uitvaart regelen in Rotterdam en omgeving? ODENS helpt u graag. Wie kwaliteit wenst bij leven, mag dat ook wensen voor het laatste afscheid. ODENS Uitvaart & Begeleiding helpt u bij het vormgeven van een authentiek en passend afscheid in Rotterdam (Kralingen, Hillegersberg, Schiebroek, Centrum, Ommoord, Alexanderpolder, Scheepskwartier en Overschie). Maar ook in Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Nieuwerkerk en Krimpen aan den IJssel en de kleinere plaatsen in de omgeving.

 

Over een uitvaartverzekering bestaan nog veel misverstanden. Het maakt bijvoorbeeld niet uit waar en hoe u verzekerd bent; u bent helemaal vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past. Al uw wensen en ideeën om uw afscheid vorm te geven kunt u met ons bespreken. Desgewenst doen wij suggesties. Er zijn net zoveel mogelijkheden als mensen.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen met u door te nemen. U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar om uw vraag aan ons te stellen.

 

ODENS Uitvaart & begeleiding in Rotterdam

Een authentiek en kwalitatief afscheid is van grote waarde bij rouwverwerking. En een goede voorbereiding is hierbij de sleutel. Ook daarvoor bieden wij een passende oplossing: het Leef Voorbereid-boek. Met deze bijzondere uitgave van ODENS wordt u aangemoedigd om stil te staan bij uw eigen voorkeuren en ideeën.

 

Uitvaartcentrum in Rotterdam en omgeving

Afscheid en uitvaart hoeven niet in een kerk of in de aula van een uitvaartcentrum plaats te vinden. Misschien vindt u een locatie aan het water of een bruine kroeg meer passend? Denk bijvoorbeeld eens aan:

- Theboathousekralingen.nl
- Wereldmuseum.nl
- Partyselect.nl/kuyls-fundatie
- Jachthavenhillegersberg.nl
- Parqiet.com
- Lommerrijk
- Hulstkamp gebouw
- Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp

 

Natuurbegraafplaatsen Rotterdam

Op begraafplaats Hofwijk kunt u ook een plek uitzoeken in de natuur; u koopt het grafrecht voor eeuwig. Op het graf komt geen gedenksteen, alleen een houten schijf met bijvoorbeeld de naam van de overledene. Hier wordt iemands laatste rustplaats vanzelf weer onderdeel van de natuur.

 

Begraafplaatsen Rotterdam

  • Begraafplaats Hofwijk, Delftweg 230, Rotterdam
    Begraafplaats Hofwijk bekijken?Klik hier
  • Begraafplaats Oud-Kralingen, Laan van Oud Kralingen 1, Rotterdam
  • RK begraafplaats St. Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123, Rotterdam
  • Algemene begraafplaats Crooswijk, Kerkhoflaan 1, Rotterdam
  • Hervormde begraafplaats Hillegersberg, Kerkdreef 2, Rotterdam
    Begraafplaats Hillegersberg bekijken? Klik hier
  • Zuiderbegraafplaats, Slinge 50, Rotterdam-Zuid

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET ODENS

 

 

 

 

 

Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie: bel of mail ons gerust. Ook in geval van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u.

U kunt ons 24/7 bellen op 085 486 57 80 of stuur een e-mail naar