ODENS Elmira mijn uitvaart rituelen tradities Rotterdam

'Tegenwoordig kan bijna alles.
Een combi van oude tradities en
nieuwe rituelen vind ik waardevol.'

INSPIRATIESESSIE OVER UITVAARTEN EN AFSCHEID NEMEN.

 

Welkom bij ODENS.

WETEN WAT ER ALLEMAAL KAN BIJ EEN UITVAART?

Stel u zich eens voor dat u van iemand afscheid moet nemen. Weet u hoe? En hoe zou u het willen? Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek hierover kan mooie inzichten bieden. En het kan uiteindelijk zorgen voor een waardevoller afscheid als het eenmaal zover is en voor een betere rouwverwerking door nabestaanden.

 

Er is van alles te regelen en dus ook te kiezen tussen het moment van overlijden en de uitvaart. De mogelijkheden zijn eindeloos. Thuis opbaren? Of liever op een plek met een speciale herinnering? Vervoer van de overledene in een rouwauto of met eigen vervoer.

 

Daarnaast zijn er ook veel misverstanden rondom uitvaartverzekeringen. Wij krijgen vaak de vraag: 'Kan ik de uitvaart door jullie laten begeleiden als ik een uitvaartverzekering heb? Ben ik dan niet duurder uit?’

Meer informatie of een inspiratiesessie boeken?

Al deze vragen beantwoorden wij tijdens een ODENS Leef voorbereid-inspiratiesessie. Op luchtige wijze informeren wij over de vele mogelijkheden die er zijn om een afscheid op een persoonlijke en passende wijze vorm te geven. We vertellen over de geschiedenis van de uitvaart, beantwoorden vragen, bieden inzichten en creëren bewustwording - zonder zware ondertoon. Én er is een ODENS-quiz.

 

Zin in een gezellige ochtend, middag of avond? Wij komen graag langs met een verrassing. Bel of mail ons gerust. Bel ons op 085 486 57 80 of stuur een email naar:

 

Welkom bij ODENS.

ODENS leef voorbereid-boek

 

Bekijk het Leef voorbereid-boek online. Of bestel uw gedrukte uitgave voor € 14,95 (exclusief verzendkosten).

 

 

Bestellen