UITVAART INSPIRATIE DOOR DE OGEN VAN ODENS.

 

Welkom bij ODENS.

POSTS VAN ODENS OP LINKEDIN, FACEBOOK EN INSTAGRAM

Met onze social media posts hopen wij onze volgers te informeren en inspireren. Wij posten uit respect voor onze opdrachtgevers nooit zomaar over uitvaarten die wij begeleid hebben. Discretie staat voorop.

 

15 juni 2021

VAN DE WIEG TOT HET GRAF

Op Curaçao is het heel gebruikelijk om bij een crematie een uitvaartkist te huren. Dat gegeven triggerde ons. Want waarom niet, net zoals met een wiegje dat de hele familie doorgaat, een ‘familie uitvaartkist’. Of omdat het duurzamer is? Hoe denk jij hierover? Laat

het ons in de comments weten.

-Ja, het idee schrikt jou niet af en het is duurzamer.
-Nee, je moet er niet aan denken om in dezelfde kist te liggen als je opa.

Denk verder.
Welkom bij ODENS.

8 juni 2021

SPONTANE GEDENKPLAATSEN

Een gedenkplaatje van een overleden geliefde op het hekwerk in de duinen waar ze zo graag kwamen. Zo begon het een paar jaar geleden. Inmiddels hangen er meer dan zeventig gedenkplaatjes aan het hekwerk bij de duinopgang van Westenschouwen. De plek is uitgegroeid tot een waar herdenkingsoord. Een bijzondere plek waar mensen troost uit putten.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

1 juni 2021

KINDEREN EN AFSCHEID

Nijntje was toch zo verdrietig, Nijntje had een grote traan. Weet je waarom Nijntje huilde?
Oma Pluis was dood gegaan.

Kinderen van twee jaar weten nog niet wat leven en dood inhoudt, maar ze kunnen wel voelen dat er iets aan de hand is. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar weten over het algemeen wat ‘dood’ is. Ze weten het verschil tussen leven en dood, maar begrijpen nog niet dat het voor altijd is. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen begrijpen dat de dood voor altijd is. En dat kan ze ook bang maken omdat ze zich realiseren dat iedereen dood kan gaan.

Lastig, maar doodgaan hoort bij het leven en we kunnen niet voorkomen dat kinderen met verlies te maken krijgen. We kunnen ze wel helpen door ze te betrekken en er eerlijk en helder over te praten. Samen met hun knuffel...

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

25 mei 2021

DIGITALE ERFENIS, REGEL HET NU!

Onze digitale erfenis is enorm. Sociale media profielen, e-mailaccounts, cloud accounts, whatsappjes, online tegoeden, cryptomunten. Maar ook tastbare bezittingen zoals telefoon, laptop, usb sticks en externe harde schijven.

Ook een digitale erfenis kan je regelen. Het meest veilig is je online erfenis vast te leggen in een testament, te bewaren in een digitale kluis. Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt ook hierbij. Kijk op onze website odens.nl/leef-voorbereid.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

18 mei 2021

DE BELEVING VAN EEN LOCATIE

De beleving van genodigden tijdens een afscheid op een andere locatie dan de standaard uitvaartcentra of crematoria raakt ons iedere keer weer. Ondanks verdriet ontspannen mensen makkelijker en is er sneller onderling contact. Vaak is er ook meer ruimte om een afscheidsceremonie naar eigen inzicht en tijdsindeling te organiseren. Zoals bijvoorbeeld bij De Verzameling in Westervoort en het Kasteel van Rhoon.

Denk verder.
Welkom bij ODENS.

Meer weten? Kijk op: www.deverzameling.nl - www.hetkasteelvanrhoon.nl

11 mei 2021

VAAK GESTELDE VRAAG

Er zijn veel misverstanden over uitvaartverzekeringen. Wij krijgen vaak de vraag: ‘Kan ik de uitvaart door jullie laten begeleiden als ik een uitvaartverzekering heb?’

Ja, dat kan. U bepaalt wie het afscheid gaat organiseren en de verzekeraar is verplicht uit te keren. Neem de tijd om te bepalen wat het beste bij u past. Die tijd is er echt.

Verzekerd van goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

4 mei 2021

AFSCHEID THUIS

Met minder mensen afscheid nemen van een geliefde kan ook heel puur en mooi zijn. En, als de ruimte het toelaat, is het nog meer bijzonder om dat thuis te doen. Afscheid nemen zoals er geleefd is.

De schoonheid van het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

Foto is geplaatst met toestemming van de familie.

27 april 2021

ORANJE BOVEN

Bloemen, taart en vlaggen zijn rituelen bij feest en ook bij afscheid. Vandaag is het Koningsdag, dus feest. Heb een fijne dag. Maak er wat van!

Vier het leven.
Welkom bij ODENS.

20 april 2021

EEN LAATSTE GROET...

Een grafmonument kan een afscheidsgroet van de nabestaanden zijn. Of juist van de overledene… Omdat wij regelmatig op begraafplaatsen komen, zien we veel grafmonumenten. Zoals deze bijzondere.

Een unieke afscheidsgroet.

Denk verder.
Welkom bij ODENS.

Voor meer inspiratie kijk op: www.fleurengrafkunst.nl of www.maartenfleuren.nl

13 april 2021

EEN PARELTJE… EEN SIERAAD VAN TRANEN

Designer Merle Bergers vangt tranen en verwerkt ze in een steen. Een gouden of zilveren ring is de houder van de tranen-parel. Een tijdloze herinnering aan een geleefd leven of aan tranen van geluk.

Voor de overige tranen hebben we altijd nog de ODENS-zakdoekjes.

Oog voor detail.
Welkom bij ODENS.

Voor meer inspiratie kijk op: www.whatsinatear.co/

6 april 2021

WIE AANDACHT EN KWALITEIT GEWEND IS BIJ LEVEN, MAG DAT OOK VERLANGEN BIJ EEN AFSCHEID.

Onze opdrachtgevers hebben naast het overlijden van een dierbare één ding gemeen: zij hechten waarde aan kwaliteit. En kwaliteit is voor iedereen wat anders. Kwaliteit in aandacht. Kwaliteit in creativiteit. Kwaliteit in vakkennis. Kwaliteit in waarmaken. Kwaliteit in begeleiding. Maar, zij weten ook dat kwaliteit niet een synoniem is voor ‘het zal wel duur zijn’.

Goed afscheid nemen verdient iedereen.
Welkom bij ODENS.

30 maart 2021

TRUUS LEEFT VOORBEREID.

Na een rondleiding over de mooie natuurbegraafplaats Koningsakker heeft Truus haar laatste rustplek uitgezocht. Midden in de natuur omdat ze daar zo van houdt. Ze heeft deze plaats letterlijk zelf gemarkeerd. Het geeft haar rust en het was voor ons bijzonder om dit samen te doen.

Alles wat wij posten over uitvaarten of voorbereidingen is met toestemming van desbetreffende persoon/personen. Discretie staat bij ons voorop. Truus stond erop dat we dit zouden delen.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

23 maart 2021

‘HIJ HAD HET HELEMAAL GEREGELD. ALLES STOND IN DE CLOUD MAAR NIEMAND WIST ZIJN WACHTWOORD...’

Betekenisvol afscheid nemen van een dierbare is belangrijk voor het rouwproces. Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt daarbij. Een notitieboek ter informatie en inspiratie. Waar je ideeën en gegevens in vast kunt leggen rondom het vormgeven van een afscheid in praktische zin maar ook qua sfeer. Waarin je kunt aangeven wat je belangrijk vindt en hoe je het vooral niet wilt hebben.

Het Leef voorbereid-boek is te bestellen op onze website odens.nl/leef-voorbereid of via Bol.com

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

16 maart 2021

BASIS VOOR NIEUW LEVEN…

Veel in het nieuws geweest: de ‘levende doodskist’ Cocoon van Loop-of-life. Wij wilden het zelf zien en hebben de bedenker Bob Hendrikx bezocht. De Cocoon wordt gemaakt van mycelium, een wortelnetwerk van paddestoelen. Zo worden de waardevolle stoffen van ons lichaam op de meest natuurlijke manier aan de aarde teruggegeven om de basis te vormen voor nieuw leven.

Een mooi alternatief voor diegene die duurzaamheid belangrijk vinden. Want meer duurzaam begraven dan in deze kist, kan niet.

Denk verder.
Welkom bij ODENS.

9 maart 2021

BIJZONDERE PLEK IN UTRECHT. RUST ZACHT

Omdat wij landelijk werken, komen we op veel begraafplaatsen. Daar zitten soms echt pareltjes tussen. Bijvoorbeeld deze: Begraafplaats Kovelswade in Utrecht met een bijzondere koepelvormige aula. Aangelegd in 1901 en een rijksmonument sinds 2001. Vanuit de langsrazende stad, stap je zo de stilte in.

Schoonheid in het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

2 maart 2021

NIET BESTAANDE BLOEMEN. WIJ ZIJN ZEER ONDER DE INDRUK...

Er is veel mogelijk om met bloemen te doen na een afscheid. Maar deze wonderschone variant willen wij je niet onthouden.

Bloemen van de uitvaart worden voorzichtig uit elkaar gehaald om vervolgens de losse blaadjes en hartjes met elkaar te combineren en letterlijk weer aan elkaar te plakken. Hiermee ontstaat er een nieuwe, niet bestaande, unieke bloem. Elvira maakt deze bijzondere en persoonlijke ‘Floratypes’ en fotografeert ze. De foto wordt geprint op museumkwaliteit plexiglas. Blijvend in bloei, gemaakt van herinneringen.

De schoonheid in het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

Voor meer informatie kijk op: elviravanderploeg.nl/floratypes/

23 februari 2021

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN

Vorige week hadden wij een mooi afscheid in Oosterbeek. Helaas was er in de kerk en in de aula van de begraafplaats geen catering mogelijk. Daarom hebben wij een mobiele koffiebar geregeld op de parkeerplaats van de begraafplaats.

Vooral denken in wat wél mogelijk is.

Denk verder.
Welkom bij ODENS

16 februari 2021

FLURN, EEN VAAS EN URN IN ÉÉN

We zien ze veel voorbij komen, speciale urnen. Maar deze spreekt ons enorm aan door de vormgeving en de karakteristieke poedertinten en delen we graag met je: de ‘Flurn’.

Dit is een vaas die ook als urn gebruikt kan worden. Een mooi bedachte combinatie voor as en bloemen.

Schoonheid in het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

9 februari 2021

HALLO EN DAG

Regelmatig komen wij bij mensen thuis om een voorgesprek te hebben. Wij informeren en denken mee om, als het zover is, een mooi en passend afscheid vorm te geven. Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt hierbij. Het is onze ervaring dat deze gesprekken rust geven.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

2 februari 2021

VAARWEL

Zijn hele leven had hij geroeid. Op het water voelde hij zich thuis. Het was zijn laatste wens; uitgestrooid worden over de rivier. Passend om dit met een urn bootje te doen. Het urn bootje drijft tussen de 10 tot 15 minuten om dan rustig onder het water te verdwijnen.

Schoonheid in het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

Voor meer informatie bel ons gerust of kijk op: studiodecampagne.nl/urnbootjes

25 januari 2021

WEET JIJ WAT JE OP JE HANDEN SMEERT?

Handgels zijn niet meer weg te denken in onze huidige wereld. Wij werken op verschillende locaties met overal weer een andere handgel. De ene gel neemt lekker op, de andere plakt en weer een andere heeft een raar luchtje…

Weet jij wat je op je handen smeert? Ook in dit geval streven wij naar kwaliteit en bieden tijdens een afscheid de ODENS handgel aan. Vegan, ongeparfumeerd, allergie gecertificeerd, 70% alcohol en plakt niet.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

18 januari 2021

18 JANUARI 2021 EEN ZACHTE LAATSTE OMHELZING

Een wade met opbaarplank kan een alternatief zijn voor een uitvaartkist. Wat wij niet wisten is dat de mogelijkheid om hier gebruik van te maken pas sinds 1998 algemeen is toegestaan. Wij hebben een paar keer mogen ervaren wat een mooi en liefdevol ritueel het opbaren in een wade kan zijn.

Meer weten: kijk dan op www.wikkelgoed.nl

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

11 januari 2021

JAARVERSLAG 2020

Hij is er weer, ons ieniemienie jaarverslag. Met heel veel plezier gemaakt. En wat een leuke reacties! Ook vanaf grote hoogte. Dank ? Arjen de jong

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.odens.nl/jaarverslag

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

5 januari 2021

DANKJEWEL

Weer een jaar verder. En wat voor een jaar. In 2020 werd het belang van goed afscheid nemen nog duidelijker. Ondanks alle beperkingen was er met creativiteit gelukkig nog veel mogelijk.

Jullie, ons netwerk, blijft waardevol. Dank voor alle aanbevelingen en het liken en delen van ODENS-nieuws op de sociale media. Zo help je ons met het verbreiden van onze missie: goed afscheid nemen bereikbaar maken voor iedereen. En dat stelt ons in staat om steeds meer mensen een betekenisvol afscheid te bieden.

Dank voor je vertrouwen. Dank dat je er voor ons bent. Dank voor je support. Wij wensen je van harte een gezond en gelukkig 2021.

Katja & Roley

24 december 2020

PITTIGE FEESTDAGEN
Het zal voor iedereen een heel andere kerst worden. En dat geldt helemaal voor diegenen die dit jaar een dierbare hebben verloren. De feestdagen zijn sowieso dagen waarop het gemis extra zwaar kan voelen. Laten we er zijn voor elkaar.

Deel een mooie herinnering, foto of een persoonlijke boodschap tijdens de kerst per WhatsApp of mail. Laat weten dat je ze niet vergeet.

Fijne feestdagen.
Katja & Roley ODENS.

16 december 2020

VOOR ONDER DE KERSTBOOM...
Het is waarschijnlijk niet het eerste wat in je opkomt als je aan een kerstcadeau denkt: het ODENS Leef voorbereid-boek. Een hulpgids ter informatie en inspiratie bij het vormgeven van een afscheid. In te zien en te bestellen op onze website en via bol.com. Geen zware kost, echt een aanrader. Want, stel je voor dat jij afscheid moet nemen van iemand, weet jij hoe?

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

8 december 2020

MOOI HÉ DIE BLOEMEN...
De rode roos symboliseert liefde en respect, een witte roos waardigheid en puurheid. De tulp staat voor liefde en geloof en de lelie voor de hoop. De orchidee verwijst naar elegantie en schoonheid. De zonnebloem staat voor bewondering en richt zich naar het licht. Een betoverende schoonheid komt voort uit de amaryllis. De chrysant staat voor onsterfelijkheid en vriendschap. Het madeliefje is symbool voor maagdelijkheid en reinheid. En het vergeet-mij-nietje spreekt voor zich. Kortom, mooi hé die bloemen...

Schoonheid in het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

2 december 2020

VAAK GESTELDE VRAAG
Wij krijgen vaak de vraag: ‘Begeleiden jullie alleen uitvaarten in Rotterdam, Arnhem en Velp?’. Nee hoor, met alle liefde komen wij overal in Nederland. Wij hebben veel research gedaan naar allerlei locaties in ons land en doen dat nog steeds en kennen de weg.

Overal in Nederland.
Welkom bij ODENS.

27 november 2020

HIEP, HIEP HOERA. WIJ ZIJN TWEE JAAR!
ODENS bestaat 29 november twee jaar. Wij maken zoveel mee en delen al heel veel met jullie.

Maarrrr, wist je dat…
… Katja een keer bij een condoleance uit haar broek gescheurd is, maar gelukkig een reservebroek bij zich had
… wij het heel erg leuk vinden om samen naar de ‘Aceé-tion’ te gaan
… Roley de zee heeft getrotseerd op een zeilboot
… Katja 50 jaar geworden is dit jaar
… Roley plotseling afscheid heeft moeten nemen van haar kat Marley
… Katja hoopt dat ze volgend jaar een keer naar Parijs kan gaan
… wij soms werken in een biljartzaal
… wij zelf nog niet gebiljart hebben
… Katja een crematorium op Curaçao heeft bezocht
… Roley graag het Noorderlicht zou willen zien
… wij zelf een crematorium zouden willen hebben
… wij ook een rouwcentrum willen ontwikkelen
… wij nog zoveel plannen hebben...

Maar eerst óp naar onze derde verjaardag. Cheers!

24 november 2020

LIVE MUZIEK
‘Toen Heleen begon met spelen hielden de vogels op met zingen om naar haar te luisteren’

Live muziek tijdens een afscheid is toch altijd weer speciaal. Op de klanken van haar harp en haar mooie stem neemt Heleen Bartels de mensen mee naar het leven wat geleefd is. En ja, de vogeltjes stopten gisteren even met zingen…

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

9 november 2020

KWALITEIT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN
Vooral een lichte uitstraling, dat wilden wij. Niet traditioneel en anders dan wat er al was. Alles rondom de dood is al donker genoeg.

Dat het er chique uitziet? Smaken verschillen maar onze huisstijl staat niet synoniem voor ‘het zal wel duur zijn’.

Oog voor detail.
Welkom bij ODENS

2 november 2020

ALLERZIELEN LICHTJESAVOND
Vanavond branden wij een kaarsje voor iedereen waarvoor wij de afgelopen jaren het afscheid hebben mogen verzorgen en staan wij stil bij het gemis van hun naasten.

Voor wie steek jij een kaarsje op?

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

27 oktober 2020

VAAK GESTELDE VRAAG.
Er zijn veel misverstanden over uitvaartverzekeringen. Wij krijgen vaak de vraag: 'Kan ik de uitvaart door jullie laten begeleiden als ik een uitvaartverzekering heb? Ja, dat kan. De verzekeraar is verplicht uit te keren en u bepaalt wie het afscheid gaat organiseren. Neem de tijd om te bepalen wat het beste bij u past. Die tijd is er echt.

Verzekerd van goed afscheid nemen, juist nu.
Welkom bij ODENS.

22 oktober 2020

RECYCLE SIERADEN
Sieraden die niet meer gedragen worden, maar wel een emotionele waarde hebben, kunt u bewaren. Maar deze kunnen ook gerecycled worden naar een uniek sieraad. De ontwerpster Vanessa Belgers kan dit heel mooi. Ook kan de as verwerkt worden. Onzichtbaar onder een edelsteen, in een ring of een hanger.

Denk verder.
Welkom bij ODENS.

12 oktober 2020

VOORBEREID LEVEN
Wij hebben vaak te maken met euthanasie. Hoe verdrietig ook, het is goed dat het mogelijk is.

Afgelopen week was de week van de wilsverklaring en hebben wij bij de NVVE een lezing gevolgd. De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Zij streven een optimale uitvoering van de euthanasiewet na. Vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is. Met een schriftelijk euthanasieverzoek van de NVVE, de wilsverklaring, legt u vast dat u euthanasie wilt krijgen bij ondraaglijk lijden.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

05 oktober 2020

WAAROM DE NAAM ODENS?
Regelmatig krijgen wij de vraag waar de naam ODENS vandaan komt en wat het betekent. Belangrijk voor ons was dat de naam een zacht en open woord moest zijn zonder directe associatie. Een toegankelijke naam die makkelijk uit te spreken is en wij wilden ook niet onze eigen namen gebruiken. Uiteindelijk is ODENS een combinatie van de woorden ODE en WENS.

Aandacht en kwaliteit.
Welkom bij ODENS.

28 september 2020

DE SCHOONHEID VAN HET AFSCHEID NEMEN
Al een aantal keer hebben wij met een familie een rouwtaart geserveerd. De symboliek om samen de taart vorm te geven en tijdens het afscheid gezamenlijk aan te snijden, is bijzonder. Eén van de vele rituelen die mogelijk zijn tijdens een afscheid.

Creatief denken kost niets.
Welkom bij ODENS.

22 september 2020

DE BELEVING VAN EEN LOCATIE
De beleving van naasten en genodigden op een andere locatie dan de standaard uitvaartcentra of crematoria, raakt ons iedere keer weer. Ondanks het verdriet ontspannen mensen makkelijker en is er veel sneller onderling contact.

Ook is er meer ruimte om een afscheidsceremonie naar eigen inzicht en tijdsindeling te organiseren. Eerst een informeel samenzijn en dan de ceremonie? Of een setting dat sprekers het woord nemen als ze daar aan toe zijn? De favoriete muziek op de achtergrond en foto- en videopresentaties waar mensen in alle rust naar kunnen kijken? Als het mooi weer blijkt te zijn alles buiten organiseren? Geen probleem.

Goed afscheid nemen niet gestuurd door protocollen maar passend naar eigen inzicht.

Getoonde locaties van linksboven met de klok mee: Parqiet, Jachthaven Hillegersberg, Op Hodenpijl, Pluktuin Het platteland

Laat je niet beperken.
Welkom bij ODENS.

15 september 2020

GEEN LEVEN ZONDER MUZIEK. GEEN AFSCHEID ZONDER MUZIEK
Stef Bos - ‘Mag ik dan bij jou’ - Mieke Telkamp - ‘Ave maria’ - ‘We’ll meet again’ - Marco Borsato - ‘Afscheid nemen bestaat niet’ - Guus Meeuwis - ‘My way’ - ‘Who wants to live forever’ - Elton John - ‘Nothing else matters’ (bron: uitvaart top 20).

Welke artiest of nummer moet er absoluut gedraaid worden op jouw afscheid? Deel het met ons via . Dan nemen wij uw nummer op in de ODENS-playlist.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

11 september 2020

WORDT ODENS VAN JOU?
ODENS Uitvaart & Begeleiding maakt goed afscheid nemen bereikbaar voor iedereen. Dat is onze missie. Dat moet de norm worden. Maar dat kunnen wij niet alleen. Daar hebben wij jou bij nodig.

ODENS helpt bij het voorbereiden, vormgeven en begeleiden van een afscheid. De uitvaart van nu gaat niet alleen om het functionele begraven of cremeren maar vooral om het delen van verhalen en rituelen.

ODENS uitvaartbegeleiders voelen de dynamiek, verhoudingen en ambiance naadloos aan en denken in mogelijkheden. Ons onderscheidend vermogen zit niet alleen in het regelen van een uitvaart maar met name in het waarmaken van de belofte: ‘kwaliteit en aandacht bij afscheid’.

Wil jij dit ook als zelfstandig ondernemer maar niet in je eentje? Kom dan bij ODENS. Jij krijgt de ruimte om, samen met de oprichters en andere verschilmakers, onze missie landelijk uit te dragen en werkelijkheid te maken. Wij bieden een mooie organisatie, een podium met alle benodigde, gepersonaliseerde middelen en ervaren marketing/PR kennis. Waardoor jij professioneel een vliegende start maakt. Wij gaan het samen doen, wij gaan leren van elkaar en maken het verschil voor iedereen die met afscheid te maken krijgt.

Nieuwsgierig? Dan zijn wij dat ook naar jou.

Stuur een mail naar Katja & Roley via en wij nemen contact met jou op.

Doe jij met ons mee?
Welkom bij ODENS.

8 september 2020

ER IS ZOVEEL TE KIEZEN
Er is van alles te regelen en dus ook te kiezen tussen het moment van overlijden en de uitvaart. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een opbaring thuis? Of liever op een plek met een speciale herinnering? Misschien is het passend om bijzondere kleding aan te doen zoals een uniform of trouwjurk.

En de catering? Slappe koffie en droge cake hoeft niet meer. Worden het bitterballen, wél lekkere cake, de ODENS rouw taart of kleurrijke donuts?

Hoe u vorm wilt geven aan een afscheid kunt u vooraf ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zijn bereikbaar via 085 486 57 80. Of kijk voor meer informatie in het ODENS Leef voorbereid-boek.

Wij helpen u graag.
Welkom bij ODENS.

29 augustus 2020

EEN MOOI GESPREK
Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek met uw naasten hierover kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is.

Zulke momenten geven waarde, intimiteit en verbinding. En uiteindelijk zorgt het voor een waardevoller afscheid en een betere rouwverwerking voor de nabestaanden als het eenmaal zover is.

Het Leef voorbereid-boek is een hulpmiddel om u en uw dierbaren te helpen bij het vormgeven van een afscheid en te gebruiken als opening voor een gesprek hierover met uw naasten. U kunt dit ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kwaliteit bij afscheid.
Welkom bij ODENS.

24 augustus 2020

VRIJHEID VAN KEUZE
Wij krijgen regelmatig de vraag: 'Kan ik de uitvaart door jullie laten begeleiden als ik elders een uitvaartverzekering heb? Want op uitvaartpolissen staat vaak in grote letters: ‘BEL DIRECT NA OVERLIJDEN …’.

Ja hoor, ook in dat geval kunnen wij het afscheid verzorgen.

Het maakt niet uit waar en hoe u verzekerd bent. Uw verzekeraar is verplicht het verzekerde bedrag uit te keren en u bepaalt zelf wie uw uitvaart gaat organiseren. Veel verzekeraars hebben eigen uitvaartbegeleiders. Het is een fabel dat wanneer u een uitvaartverzekering heeft u verplicht bent om de diensten te laten uitvoeren door een uitvaartbegeleider van uw verzekeraar.

Dus u mag ons altijd bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 085 486 57 80.

Verzekerd van goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

15 augustus 2020

Verdriet kunnen we niet wegnemen. Maar wij doen er alles aan om het moment van afscheid nemen natuurlijk en lichter te maken.

In tijden dat men denkt dat er niets meer mogelijk is, als het de wens is dat een afscheid heel sober en intiem is. Of tijdens de verzengende hitte van de afgelopen week.
Het gaat om meedenken, creativiteit en details. En daar helpen wij bij.

Goede voorbereiding & goede begeleiding.
Welkom bij ODENS.

11 augustus 2020

Wij zijn trots en vereerd door deze mooie woorden over ons Leef voorbereid-boek namens kunstenaarsduo Adelheid en Huub Kortekaas, ‘Two artists who want to give life meaning and beauty again’.

De schoonheid van het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

5 augustus 2020

Zijn grootste hobby was het verzamelen en bewerken van mineralen en edelstenen. Hij had genoeg voor iedereen.

Als aandenken deelde zijn kleindochter aan alle aanwezigen een stenen sieraad van haar opa uit.

Denk verder.
Welkom bij ODENS.

29 juli 2020

Hebben jullie een condoleanceregister?
Nee, die hebben wij niet.

Wij hebben condoleancekaartjes in een doosje. Deze kaartjes kunnen ook vooraf met de rouwkaart meegestuurd worden in dezelfde stijl. Zo kan men in alle rust een herinnering of boodschap schrijven. Bijkomend voordeel is dat er bij aanvang van de afscheidsceremonie geen rijen ontstaan.

Neem de tijd.
Welkom bij ODENS.

24 juli 2020

Bloemen troosten. Zelfs al in 11.000 v.Chr. bleek in 2013. Archeologen ontdekten toen in Israël resten van graven versierd met bloemen.

Bloemen troosten. Nog steeds. Van een gestileerd boeket door de bloemist of samen een boeket plukken met bloemen uit eigen tuin. Of, zoals wij eerder deze week hebben gedaan, uit Pluktuin Het Platteland.

Denk verder.
Welkom bij ODENS.

20 juli 2020

Goed afscheid nemen is een ode aan het leven. Het verschil zit vaak in de details.

Aandacht en kwaliteit; dat is waar wij voor staan. Niet alleen tijdens het begeleiden van een uitvaart, maar ook in onze middelen.

Meer weten? Bel ons gerust.
Welkom bij ODENS.

14 juli 2020

‘Mijn vader was een zeiler en samen genoten mijn ouders van het varen met hun sloep’.

Daarom stelden wij voor om de afscheidsceremonie bij de jachthaven te doen en aan het eind uit te varen met een sloep.

‘Kan dat?’
Uiteraard.

Het was een prachtig afscheid met mooi weer. Alles klopte.

Passend afscheid.
Welkom bij ODENS.

10 juli 2020

Onze rouwkaarten lijn is af. Met aandacht ontworpen. Fijn om hiermee te kunnen inspireren.

Ook daar helpen wij bij.

Welkom bij ODENS.

3 juli 2020

Als je huilt van blijdschap komt de eerste traan uit je rechteroog. Huil je van verdriet dan komt de eerste traan uit je linkeroog. Althans, volgens de Cosmopolitan…

Hoe dan ook, de ODENS zakdoekjes vangen álle tranen op.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

26 juni 2020

Uitvaartwensen, omschreven in het ODENS Leef voorbereid-boek, onvindbaar voor nabestaanden?

Dat hoeft niet. Op het ODENS uitvaartcodicil kan je aangeven waar het Leef voorbereid-boek ligt. Het creditcard formaat codicil past makkelijk in je portemonnee bij je ID.

Wil je er ook een? Laat het ons weten.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

19 juni 2020

Stel je voor dat jij afscheid moet nemen van iemand, weet jij hoe?

Daar helpen wij bij.
Welkom bij ODENS.

13 juni 2020

Ze wandelden graag in de duinen. En nu heeft zij stap voor stap afscheid van hem genomen. Met een speciale wandelstok waarmee je as kunt verstrooien.

Het was hun laatste wandeling samen.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

9 juni 2020

Mag ik dan bij jullie als ik elders een uitvaartverzekering heb? Ja hoor. Het maakt niet uit waar en hoe je verzekerd bent.

Verzekerd van goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

5 juni 2020

Begeleiden jullie ook uitvaarten buiten Arnhem, Rotterdam & Velp? Ja hoor. Wij komen overal.

Met alle liefde.
Welkom bij ODENS.

28 mei 2020

Verdriet kunnen we niet wegnemen maar wij doen er alles aan om het proces en moment van afscheid natuurlijk en lichter te maken. Vandaag waren wij bij crematorium ‘t Lief. Wat een bijzondere en prachtige plek om op een intieme manier afscheid te nemen.

Goed afscheid nemen gunnen wij iedereen.
Welkom bij ODENS.

25 mei 2020

Ook wij tellen af...

Wij kijken er enorm naar uit om weer afscheidsceremonies te organiseren bij locaties zoals Art Centre Delft, Op Hodenpijl Schipluiden en De Waag Doesburg. En bij al die andere geweldige locaties die perfect zijn voor een bruiloft maar net zo goed voor een afscheidsceremonie. Want het is zo belangrijk om op een passende en waardige wijze afscheid te kunnen nemen van onze dierbaren.

En daarnaast zijn wij er zelf ook best aan toe om weer een terrasje te kunnen pakken.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

19 mei 2020

Te vroeg? Te laat? Op tijd is nu.

Afscheid nemen vindt niemand leuk. Neem de tijd om afscheid nemen voor te bereiden. Laat het je niet overkomen. Op tijd is nu.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

11 mei 2020

Hoe maak je verbinding in deze tijd van afscheid nemen in intieme kring? Voor alle mensen die niet op een afscheidsceremonie aanwezig konden zijn, hebben wij namens een familie van een overledene, een enkele bloem gekocht. Tijdens de afscheidsceremonie, die werd gestreamd, zijn alle namen genoemd van de mensen die er niet bij konden zijn.

En dat was mooi. Het gaf de familie het gevoel niet alleen te zijn en de genodigden die meekeken het gevoel dat ze er toch een beetje bij waren. Uiteindelijk heeft de familie alle bloemen mee naar huis genomen.

Verbinden, juist nu.
Welkom bij ODENS.

8 mei 2020

Voor een laatste keer langs het geboortehuis, de sportclub of een andere favoriete plek? Achter de fiets, de trekker of in een busje?

Vervoer van een overledene hoeft niet persé in een rouwauto. Ieder vervoermiddel mag. Zolang de overledene maar omhuld is.

Desnoods rijden wij zelf.
Welkom bij ODENS.

4 mei 2020

Vrijheid is niet doodnormaal.

Wij herdenken en staan stil bij 75 jaar vrijheid.

ODENS.
Roley & Katja.

29 april 2020

Een begin ?

28 april 2020

Vandaag vraagt 2e Kamerlid Peter Kwint van de SP tijdens een debat om onderzoek dat uitvaartceremonies in theaters, conferentiecentra of poppodia mogelijk kan maken. Het zou fijn zijn als gemeenten ervoor openstaan om afscheidsceremonies in horecagelegenheden -die al gewend zijn om uitvaarten te hosten- plaats te laten vinden. En hiermee de mogelijkheid te bieden om met elkaar afscheid te nemen op andere locaties. Bijkomend voordeel is dat de druk op crematoria en begraafplaatsen wordt verlicht.

Wij zijn blij dat dit onderwerp binnen de politiek aangekaart wordt. Wij hopen dat de politiek hier iets mee gaat doen en maatregelen rondom uitvaarten gaat versoepelen. Want het is belangrijk dat wij in Nederland op een goede en waardige manier afscheid kunnen nemen van onze dierbaren.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

21 april 2020

Achter de schermen en tussen de bedrijven door.

Naast het begeleiden van uitvaarten zijn wij ook altijd bezig met het bedenken hoe wij onze diensten kunnen verbeteren. Er is altijd wat te doen. Ook wij houden ons dan zoveel als mogelijk aan thuiswerken en social distance. Maar dat is toch anders dan ‘echt’ contact.

Gelukkig hebben we een locatie gevonden in Utrecht waar wij, als dat nodig is, samen op 1,5 meter afstand kunnen werken. Dus zitten wij nu naast een biljart en hebben een heerlijke tuin tot onze beschikking. Om toch ook van het mooie weer te genieten en inspiratie op te doen voor dat wat gaat komen

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

14 april 2020

'Corona belemmert het afscheid nemen, nu mag er toch bijna niets meer?'

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Inderdaad is er minder mogelijk. Maar om daar dan maar in te berusten, dan doet men zich te kort. Het is momenteel al verdrietig genoeg. Wij kijken naar wat wel kan. En het zit vaak in heel kleine dingen om een puur en intiem afscheid te creëren. Creatief denken kost niets.

Laat je niet beperken.
Welkom bij ODENS.

6 april 2020

Wat attent dit kaartje bij de post van Natuurbegraafplaats Koningsakker in Arnhem. Bedankt! En inderdaad doen wij -en met ons vele andere collega uitvaartbegeleiders- ons uiterste best, daar waar mogelijk, ingangen te zoeken om een waardig afscheid te creëren.

Wees voorzichtig en denk om elkaar.
Welkom bij ODENS.

23 maart 2020

Wij dragen zorg voor veiligheid bij afscheid. Lees meer op onze up-to-date website. Algemene maatregelen bij overlijden en meest gestelde vragen over uitvaarten en het Coronavirus. Het feit dat niet iedereen bij een uitvaart aanwezig kan zijn, hoeft geen beperking te zijn. Er is veel mogelijk om afscheid op afstand te nemen. Goed afscheid bereikbaar maken voor iedereen. Ook daar dragen wij altijd de grootst mogelijke zorg voor. Kwaliteit bij afscheid.

Welkom bij ODENS.

17 maart 2020

Lieve allemaal, het zijn bizarre tijden waar we nu in leven. Weet dat wij er voor iedereen zijn. Wij doen ons uiterste best om daar waar mogelijk ingangen te zoeken om, ondanks alles, een waardig afscheid te creëren. Wees voorzichtig en denk om elkaar.

Welkom bij ODENS.

2 maart 2020

Ons jaarverslag heeft de pers gehaald. Dank Vakblad Uitvaart voor het leuke artikel.

Samenwerken.
Welkom bij ODENS.

25 februari 2020

‘Ik ben voor recycling, dus vroeg ik om een kartonnen doos. Eigenlijk voor de grap, maar het kan echt!’

Er is zoveel mogelijk.
Welkom bij ODENS.

17 februari 2020

Van Rotterdam via Valkenburg naar Delft. Dank iedereen, met wie we afgelopen week gewerkt hebben, bij The Boathouse Kralingen, Parkhotel Valkenburg en Art Centre Delft. Met elkaar hebben we ervoor gezorgd dat ieder afscheid bijzonder was.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

31 januari 2020

Tranen en verdriet kunnen we niet wegnemen maar we kunnen wel bescherming bieden tegen regen.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

24 januari 2020

'Hij had het helemaal geregeld. Alles stond in de cloud. Maar niemand wist zijn wachtwoord…'

Betekenisvol afscheid nemen van een dierbare is belangrijk voor het rouwproces. Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt daarbij.
Een notitieboek ter informatie en inspiratie. Waar je ideeën en gegevens in vast kunt leggen omtrent het vormgeven van een afscheid in praktische zin maar ook qua sfeer. Waarin je kunt aangeven wat je belangrijk vindt en hoe je het vooral niet wilt hebben.

Het Leef voorbereid-boek is in te zien en te bestellen op onze website: www.odens.nl/leef-voorbereid of via BOL.com.

14 januari 2020

ODENS ‘kleinste jaarverslag ooit’.

Hier werden wij dus heel blij van het afgelopen jaar. Dank voor al jullie enthousiaste reacties. Wij blijven met liefde en volle overgave werken aan kwaliteit bij afscheid. Ook voor dit jaar hebben we grootse plannen en dromen om onze missie voor iedereen bereikbaar te maken.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

8 januari 2020

Hebben jullie hem al gezien?
Hoe leuk is dit!

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

3 januari 2020

Wij kijken enorm tevreden terug op ons eerste volle jaar. Jullie waren er bij. Wij werden blij van alle aanbevelingen en reacties. Mede hierdoor kunnen wij steeds meer mensen een betekenisvol afscheid bieden. Want dat is onze missie: Goed afscheid bereikbaar maken voor iedereen.

Dank dat jullie er voor ons zijn. Dank voor jullie support. Dank voor jullie vertrouwen.

Wij wensen jullie van harte een gezond en gelukkig 2020!

Welkom bij ODENS.

23 december 2019

Ook namens ons hele fijne feestdagen. En als je je verveelt, hier wat leesvoer.

HoHoHo
Welkom bij ODENS.

16 december 2019

Een over-the-top event verdiende een over-the-top taart. Masters of LXRY 2019 | Official Event & ODENS.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS

3 december 2019

Onze vaste werkplek bij Van der Valk Hotel Utrecht in kerstsfeer. Daar worden wij blij van.

Aandacht en kwaliteit.
Welkom bij ODENS.

29 november 2019

Yihaaaa. ODENS 1 jaar.

Vandaag een jaar geleden was de lancering van ODENS in The Boathouse Kralingen in Rotterdam. Vandaag hebben wij een mooie uitvaart begeleid op Laurentius Begraafplaats en Crematorium ook in Rotterdam. Dit jaar is voorbij gevlogen. Zoveel gebeurd. Zoveel gedaan. Dank aan iedereen die ons vertrouwen heeft gegeven. Dank aan iedereen met wie we hebben samengewerkt. En speciale dank aan al onze opdrachtgevers.

Vandaag was het voor ons alles behalve een Black Friday. Cheers

Welkom bij ODENS.

19 november 2019

Slot Zeist. Ooit gebouwd als weelderig lustoord. Tegenwoordig een prachtige locatie om te trouwen maar ook een mooie, authentieke plek voor een afscheidsceremonie.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

8 november 2019

Lezing bijgewoond van #TimOverdiek over waarom mannen anders rouwen en anders omgaan met verlies dan vrouwen. Interessante interactie met de aanwezige mannen en de regelmatig thema bevestigende reacties van de vrouwen in het publiek... https://lnkd.in/eAUr6_4

7 november 2019

Hij had het helemaal geregeld,
alles stond in de cloud.
Maar niemand
wist zijn wachtwoord...

Laten we eerlijk zijn; doodgaan is de enige zekerheid in het leven. Maar nadenken hoe we ons op het afscheid voorbereiden, dat stellen we liever uit. ODENS heeft het Leef voorbereid-boek ontwikkeld. Dit boek helpt bij het vormgeven van een afscheid. En het voorkomt dat na een overlijden randzaken hoofdzaken worden. https://odens.nl/leef-voorbereid

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

30 oktober 2019

Koek, cake of broodje kroket. Er is veel mogelijk. Maar hoe mooi is het om met elkaar een ODENS rouwtaart aan te snijden.

Laat je niet beperken.
Welkom bij ODENS.

15 oktober 2019

Wij doen er alles aan om het proces en moment van afscheid natuurlijk, moeiteloos en lichter te maken. Een uitvaart hoeft niet perse in een uitvaartcentrum plaats te vinden. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar unieke locaties. Zoals de Metaal Kathedraal in Utrecht.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

17 september 2019

De komende dagen stellen wij de bezoekers van de 50PlusBeurs de vraag: ‘Hoe zou jij het willen?’ Goed afscheid nemen is niet leeftijdgebonden. Dus: Welkom bij ODENS. Hal 9, standnr. D26

Met dank aan BOERMA Interieurstyling&Projectinrichting, PD-Reklame en Lola's

16 september 2019

Onze nieuwste aanwinst: Zo wil ik het. Het ODENS uitvaart-codicil.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

13 september 2109

Laat je niet beperken.
Welkom bij ODENS.

12 september 2019

Goed afscheid bereikbaar maken voor iedereen. Daar doen we het voor...

Welkom bij ODENS.

5 september 2019

We hebben weer eens wat bedacht... Want wij gunnen iedereen ODENS.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

27 augustus 2019

Het was een goed gesprek over de dood, afscheid nemen en voorbereid leven. En wat een aimabele en wijs man de burgemeester van Arnhem. Dank voor uw tijd burgemeester Ahmed Marcouch

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

19 augustus 2019

ODENS was ook een beetje op Lowlands. In de Dooie Hoek waar onderzoek werd gedaan naar jongeren en de dood. Met onze quotes en ons Leef voorbereid-boek. Mooi onderzoek door de Hoge School Rotterdam en Erasmus MC.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

8 augustus 2019

Vrijwillige opsluiting. Brainstormen nieuwe plannen in de Koepelgevangenis Arnhem.

Goed voorbereiden.
Welkom bij ODENS.

5 augustus 2019

Het ODENS Leef voorbereid-boek is nu ook verkrijgbaar bij BOL.com. Pinnen niet nodig…

Welkom bij ODENS.

https://lnkd.in/e55R4Tc

30 juli 2019

Locatiecheck.

Ook in Naarden-Bussum verzorgen wij uitvaarten zoals in deze mooie kapel.

Kijk verder.
Welkom bij ODENS.

23 juli 2019

Locatiecheck.

Een afscheid in de buitenlucht. Er zijn genoeg bijzondere locaties op of aan het water.

Kijk verder.
Welkom bij ODENS.

16 juli 2019

Achter de fiets, motor of in de camper? Vervoer van een overledene hoeft niet persé in een rouwauto. Ieder vervoermiddel mag. Zolang de overledene maar omhuld is.

Desnoods rijden wij zelf!
Welkom bij ODENS.

12 juli 2019

In memoriam: Volkswagen Kever (1938-2019)

Wij gunnen iedereen een mooi afscheid. De VW Kever ook!

De schoonheid in het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS

https://www.telegraaf.nl/e/1164859668/

6 juli 2019

‘Een frisse wind, alsjeblieft een frisse wind.’

Welkom bij ODENS.

2 juli 2019

'Over seks kunnen we uren lullen, maar breng gesprek op wat voor urn je wilt en de hele sfeer is direct weg'. Ellen Deckwitz / Druktemaker bij De Nieuws BV

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

https://www.nporadio1.nl/…/17167-kinderen-krijgen-seksuele-…

1 juli 2019

Goed al die aandacht in de media over voorbereid leven. Meer aandacht is meer bewustwording. Dit sluit helemaal aan bij onze missie.
Naast de onlangs gelanceerde campagne ‘Goed gesprek over de dood’ van de overheid hier een artikel over digitale erfenis. En kijk ook eens op www.odens.nl/inspiratie

Wat laat u online na?

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

https://lnkd.in/dYEhFCN

26 juni 2019

Hoe verdrietig ook, dit is waar wij het voor doen.

Een goed afscheid gunnen wij iedereen.
Welkom bij ODENS.

20 juni 2019

De overheid start vandaag de campagne ‘Een goed gesprek over de dood’. Met een website met praktische tips www.overpalliatievezorg.nl.Wij zijn blij met de landelijke aandacht hiervoor. En terecht ook. Meer aandacht is meer bewustwording. Want wij zien dagelijks hoe belangrijk het is om de dood en vooral ook het afscheid een plaats in het leven te geven.

Behoefte aan een goed gesprek?
Welkom bij ODENS.

Kabinet start campagne voor 'goed gesprek over de dood'
https://nos.nl/l/2289786

8 juni 2019

Wij krijgen vaak de vraag: 'Kan ik de uitvaart door jullie laten begeleiden als ik elders een uitvaartverzekering heb? Ben ik dan niet duurder uit?’

Er zijn nog veel misverstanden rondom uitvaartverzekeringen. Het maakt niet uit waar en hoe u verzekerd bent. Uw verzekeraar is verplicht het verzekerde bedrag uit te keren en u bepaalt zelf wie uw uitvaart gaat begeleiden.

Welkom bij ODENS

https://odens.nl/wel-of-niet-verzekerd

24 mei 2019

Ons boek. In de boekhandel. Bruna Oosterhoff Velp

Wij willen goed afscheid nemen bereikbaar maken voor iedereen!

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

14 mei 2019

Wij voelen ons vereerd:

'Ook uw uitgaven zijn het waard om opgenomen te worden in het Depot van Nederlandse Publicaties. De 2e herziene herdruk van het ODENS Leef voorbereid-boekje zal blijvend deel uitmaken van het collectieve, culturele erfgoed van Nederland en zal onder optimale condities gearchiveerd worden en bewaard blijven.'
Met vriendelijke groeten,
Koninklijke Bibliotheek

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

Te bekijken of te bestellen via: odens.nl/leef-voorbereid

7 mei 2019

KWALITEIT BIJ AFSCHEID
Ken uw wensen. Weet hoe u afscheid wilt nemen. Laat u niet beperken in uw wensen. Laat het u niet overkomen.

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS

30 april 2019

Achter ieder gekozen muziekstuk schuilt vaak een speciaal verhaal. Het zou extra betekenisvol kunnen zijn om dit toe te lichten tijdens de afscheidsceremonie.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

25 april 2019

Locatie check

Veel kerken zijn ook beschikbaar voor niet religieuze afscheidsceremonies, zoals BizarBazar in Arnhem.

Welkom bij ODENS.
www.odens.nl

12 april 2019

Er is iets moois in de maak. Wij kunnen niet wachten.
Succes Antoinnette Scheulderman

Welkom bij ODENS.

10 april 2019

Eigen! Dat is waar wij ook voor staan.

Dank Pascal Gödden voor het mooie cadeau en Ron Steemers Fotografie voor de geweldige fotografie.

Wie aandacht en kwaliteit gewend is bij leven, mag dat ook verlangen bij afscheid.
Welkom bij ODENS.

26 maart 2019

Als je huilt van blijdschap komt de eerste traan uit je rechteroog. Huil je van verdriet dan komt de eerste traan uit je linkeroog. Volgens de Cosmopolitan... Hoe dan ook, de ODENS zakdoekjes zijn klaar.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

19 maart 2019

Niet alleen aandacht & kwaliteit bij het vormgeven van een uitvaart maar ook voor onze middelen.

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS.

6 maart 2019

Dank Business Open Kralingen ll voor de gastvrijheid vanmorgen.
Fijn alle positieve reacties ook op ons ODENS Leef voorbereid-boekje.

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS.

1 maart 2019

Dank BNI De Oorsprong Oosterbeek voor de gastvrijheid vanochtend. Blij met alle positieve reacties op het ODENS Leef Voorbereid-boekje.

26 februari 2019

Locatie check

Het 17e eeuws landgoed Kasteel De Vanenburg leent zich uitstekend voor een uniek afscheid. Centraal gelegen in Midden-Nederland.

Kijk verder.
Welkom bij ODENS.

19 februari 2019

Urn in Chanel stijl
R.I.P. Karl Lagerfeld

12 februari 2019

De lancering van ODENS Uitvaart & Begeleiding in Arnhem is een feit. En hoe leuk was het!

Wij gaan ervoor.

Welkom bij ODENS.
www.odens.nl

7 februari 2019

Vandaag is het zover. Lancering ODENS Uitvaart & Begeleiding in Arnhem. BOKA, Broedplaats Oude Kraan Arnhem en wij - Roley van Doorn en ik - zijn er klaar voor.

5 februari 2019

Wij hebben weer wat te vieren. Na de succesvolle lancering van ODENS Uitvaart & Begeleiding in Rotterdam is nu Arnhem aan de beurt. Aftellen, nog 2 dagen.

Welkom bij ODENS.

30 januari 2019

Hij had het helemaal geregeld,
alles stond in de cloud.
Maar niemand
wist zijn wachtwoord...

Laten we eerlijk zijn; doodgaan is de enige zekerheid in het leven. Maar nadenken hoe we ons op het afscheid voorbereiden, dat stellen we liever uit. ODENS Uitvaart & Begeleiding heeft het Leef voorbereid-boekje ontwikkeld. Dit boekje helpt bij het vormgeven van een afscheid. En het voorkomt dat na een overlijden randzaken hoofdzaken worden. Zoals bijvoorbeeld het zoeken naar een ID-kaart, trouwboekje of wachtwoorden.

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS

11 december 2018

Nooit gedacht dat ons Leef voorbereid-boekje een onder de kerstboom-item zou worden...

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS.

3 December 2018

De lancering van ODENS afgelopen donderdag in The Boathouse Kralingen was geweldig. Dank aan iedereen die er was en op welke wijze dan ook, ons heeft gesteund, geïnspireerd en vertrouwen heeft gegeven.

Wij gaan ervoor.
Welkom bij ODENS.

EEN MOOI GESPREK

Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek met uw naasten hierover kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is.

Zulke momenten geven waarde, intimiteit en verbinding. En uiteindelijk zorgt het voor een waardevoller afscheid als het eenmaal zo ver is en een betere rouwverwerking voor de nabestaanden. Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Bel ons gerust. Welkom bij ODENS.