UITVAART INSPIRATIE DOOR DE OGEN VAN ODENS.

 

Welkom bij ODENS.

POSTS VAN ODENS OP LINKEDIN, FACEBOOK EN INSTAGRAM

Met onze social media posts hopen wij onze volgers te informeren en inspireren. Wij posten uit respect voor onze opdrachtgevers nooit zomaar over uitvaarten die wij begeleid hebben. Discretie staat voorop.

 

26 juni 2020

Uitvaartwensen, omschreven in het ODENS Leef voorbereid-boek, onvindbaar voor nabestaanden?

Dat hoeft niet. Op het ODENS uitvaartcodicil kan je aangeven waar het Leef voorbereid-boek ligt. Het creditcard formaat codicil past makkelijk in je portemonnee bij je ID.

Wil je er ook een? Laat het ons weten.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

19 juni 2020

Stel je voor dat jij afscheid moet nemen van iemand, weet jij hoe?

Daar helpen wij bij.
Welkom bij ODENS.

13 juni 2020

Ze wandelden graag in de duinen. En nu heeft zij stap voor stap afscheid van hem genomen. Met een speciale wandelstok waarmee je as kunt verstrooien.

Het was hun laatste wandeling samen.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

9 juni 2020

Mag ik dan bij jullie als ik elders een uitvaartverzekering heb? Ja hoor. Het maakt niet uit waar en hoe je verzekerd bent.

Verzekerd van goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

5 juni 2020

Begeleiden jullie ook uitvaarten buiten Arnhem, Rotterdam & Velp? Ja hoor. Wij komen overal.

Met alle liefde.
Welkom bij ODENS.

28 mei 2020

Verdriet kunnen we niet wegnemen maar wij doen er alles aan om het proces en moment van afscheid natuurlijk en lichter te maken. Vandaag waren wij bij crematorium ‘t Lief. Wat een bijzondere en prachtige plek om op een intieme manier afscheid te nemen.

Goed afscheid nemen gunnen wij iedereen.
Welkom bij ODENS.

25 mei 2020

Ook wij tellen af...

Wij kijken er enorm naar uit om weer afscheidsceremonies te organiseren bij locaties zoals Art Centre Delft, Op Hodenpijl Schipluiden en De Waag Doesburg. En bij al die andere geweldige locaties die perfect zijn voor een bruiloft maar net zo goed voor een afscheidsceremonie. Want het is zo belangrijk om op een passende en waardige wijze afscheid te kunnen nemen van onze dierbaren.

En daarnaast zijn wij er zelf ook best aan toe om weer een terrasje te kunnen pakken.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

19 mei 2020

Te vroeg? Te laat? Op tijd is nu.

Afscheid nemen vindt niemand leuk. Neem de tijd om afscheid nemen voor te bereiden. Laat het je niet overkomen. Op tijd is nu.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

11 mei 2020

Hoe maak je verbinding in deze tijd van afscheid nemen in intieme kring? Voor alle mensen die niet op een afscheidsceremonie aanwezig konden zijn, hebben wij namens een familie van een overledene, een enkele bloem gekocht. Tijdens de afscheidsceremonie, die werd gestreamd, zijn alle namen genoemd van de mensen die er niet bij konden zijn.

En dat was mooi. Het gaf de familie het gevoel niet alleen te zijn en de genodigden die meekeken het gevoel dat ze er toch een beetje bij waren. Uiteindelijk heeft de familie alle bloemen mee naar huis genomen.

Verbinden, juist nu.
Welkom bij ODENS.

8 mei 2020

Voor een laatste keer langs het geboortehuis, de sportclub of een andere favoriete plek? Achter de fiets, de trekker of in een busje?

Vervoer van een overledene hoeft niet persé in een rouwauto. Ieder vervoermiddel mag. Zolang de overledene maar omhuld is.

Desnoods rijden wij zelf.
Welkom bij ODENS.

4 mei 2020

Vrijheid is niet doodnormaal.

Wij herdenken en staan stil bij 75 jaar vrijheid.

ODENS.
Roley & Katja.

29 april 2020

Een begin 🙏

28 april 2020

Vandaag vraagt 2e Kamerlid Peter Kwint van de SP tijdens een debat om onderzoek dat uitvaartceremonies in theaters, conferentiecentra of poppodia mogelijk kan maken. Het zou fijn zijn als gemeenten ervoor openstaan om afscheidsceremonies in horecagelegenheden -die al gewend zijn om uitvaarten te hosten- plaats te laten vinden. En hiermee de mogelijkheid te bieden om met elkaar afscheid te nemen op andere locaties. Bijkomend voordeel is dat de druk op crematoria en begraafplaatsen wordt verlicht.

Wij zijn blij dat dit onderwerp binnen de politiek aangekaart wordt. Wij hopen dat de politiek hier iets mee gaat doen en maatregelen rondom uitvaarten gaat versoepelen. Want het is belangrijk dat wij in Nederland op een goede en waardige manier afscheid kunnen nemen van onze dierbaren.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

21 april 2020

Achter de schermen en tussen de bedrijven door.

Naast het begeleiden van uitvaarten zijn wij ook altijd bezig met het bedenken hoe wij onze diensten kunnen verbeteren. Er is altijd wat te doen. Ook wij houden ons dan zoveel als mogelijk aan thuiswerken en social distance. Maar dat is toch anders dan ‘echt’ contact.

Gelukkig hebben we een locatie gevonden in Utrecht waar wij, als dat nodig is, samen op 1,5 meter afstand kunnen werken. Dus zitten wij nu naast een biljart en hebben een heerlijke tuin tot onze beschikking. Om toch ook van het mooie weer te genieten en inspiratie op te doen voor dat wat gaat komen

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

#parkwelgelegen #utrecht #samenwerken #kwaliteit #zorg #aandacht #creatief #inspiratie #anderhalvemetersamenleving #socialdistance #goedafscheidnemen #uitvaart #begraven #cremeren #odensuitvaartenbegeleiding #leefvoorbereid #arnhem #rotterdam #velp

14 april 2020

'Corona belemmert het afscheid nemen, nu mag er toch bijna niets meer?'

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Inderdaad is er minder mogelijk. Maar om daar dan maar in te berusten, dan doet men zich te kort. Het is momenteel al verdrietig genoeg. Wij kijken naar wat wel kan. En het zit vaak in heel kleine dingen om een puur en intiem afscheid te creëren. Creatief denken kost niets.

Laat je niet beperken.
Welkom bij ODENS.

#kwaliteit #zorg #aandacht #goedafscheidnemen #afscheidopafstand #natuurbegraafplaats #odensuitvaartenbegeleiding #leefvoorbereid #begraven #samenwerken #arnhem #rotterdam #velp

6 april 2020

Wat attent dit kaartje bij de post van Natuurbegraafplaats Koningsakker in Arnhem. Bedankt! En inderdaad doen wij -en met ons vele andere collega uitvaartbegeleiders- ons uiterste best, daar waar mogelijk, ingangen te zoeken om een waardig afscheid te creëren.

Wees voorzichtig en denk om elkaar.
Welkom bij ODENS.

#kwaliteit #zorg #aandacht #goedafscheidnemen #afscheidopafstand #denkverder #afscheidnemenintijdenvancorona #uitvaart #begraven #cremeren #odensuitvaartenbegeleiding #leefvoorbereid #intiem #puur #creatief #inspiratie #arnhem #rotterdam #velp

23 maart 2020

Wij dragen zorg voor veiligheid bij afscheid. Lees meer op onze up-to-date website. Algemene maatregelen bij overlijden en meest gestelde vragen over uitvaarten en het Coronavirus. Het feit dat niet iedereen bij een uitvaart aanwezig kan zijn, hoeft geen beperking te zijn. Er is veel mogelijk om afscheid op afstand te nemen. Goed afscheid bereikbaar maken voor iedereen. Ook daar dragen wij altijd de grootst mogelijke zorg voor. Kwaliteit bij afscheid.

Welkom bij ODENS.

#kwaliteit #goedafscheidnemen #afscheidopafstand #odensuitvaartenbegeleiding

17 maart 2020

Lieve allemaal, het zijn bizarre tijden waar we nu in leven. Weet dat wij er voor iedereen zijn. Wij doen ons uiterste best om daar waar mogelijk ingangen te zoeken om, ondanks alles, een waardig afscheid te creëren. Wees voorzichtig en denk om elkaar.

Welkom bij ODENS.

#odensuitvaartenbegeleiding #beslotenuitvaart #waardigafscheid

2 maart 2020

Ons jaarverslag heeft de pers gehaald. Dank Vakblad Uitvaart voor het leuke artikel.

Samenwerken.
Welkom bij ODENS.

#jaarverslag #vakbladuitvaart #samenwerken #goedafscheidnemen #afscheid #uitvaart #uitvaartenbegeleiding #leefvoorbereid #kwaliteit #aandacht #odens #odensuitvaartenbegeleiding

25 februari 2020

‘Ik ben voor recycling, dus vroeg ik om een kartonnen doos. Eigenlijk voor de grap, maar het kan echt!’

#dooskist #akidia #karton #doos #kist #hout #pitriet #persoonlijkebeschildering #baar #wade #steigerhout #print #dekeuzeisreuze #goedafscheidnemen #odensuitvaartenbegeleiding

Er is zoveel mogelijk.
Welkom bij ODENS.

17 februari 2020

Van Rotterdam via Valkenburg naar Delft. Dank iedereen, met wie we afgelopen week gewerkt hebben, bij The Boathouse Kralingen, Parkhotel Valkenburg en Art Centre Delft. Met elkaar hebben we ervoor gezorgd dat ieder afscheid bijzonder was.

Goed afscheid nemen.
Welkom bij ODENS.

31 januari 2020

Tranen en verdriet kunnen we niet wegnemen maar we kunnen wel bescherming bieden tegen regen.

#odensparaplu #aandacht #kwaliteit #odensuitvaartenbegeleiding

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

24 januari 2020

'Hij had het helemaal geregeld. Alles stond in de cloud. Maar niemand wist zijn wachtwoord…'

Betekenisvol afscheid nemen van een dierbare is belangrijk voor het rouwproces. Het ODENS Leef voorbereid-boek helpt daarbij.
Een notitieboek ter informatie en inspiratie. Waar je ideeën en gegevens in vast kunt leggen omtrent het vormgeven van een afscheid in praktische zin maar ook qua sfeer. Waarin je kunt aangeven wat je belangrijk vindt en hoe je het vooral niet wilt hebben.

Het Leef voorbereid-boek is in te zien en te bestellen op onze website: www.odens.nl/leef-voorbereid of via BOL.com.

14 januari 2020

ODENS ‘kleinste jaarverslag ooit’.

Hier werden wij dus heel blij van het afgelopen jaar. Dank voor al jullie enthousiaste reacties. Wij blijven met liefde en volle overgave werken aan kwaliteit bij afscheid. Ook voor dit jaar hebben we grootse plannen en dromen om onze missie voor iedereen bereikbaar te maken.

#ieniemienie #jaarverslag #aandacht #kwaliteit #goedafscheidnemen #odensuitvaartenbegeleiding

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

8 januari 2020

Hebben jullie hem al gezien?
Hoe leuk is dit!

#details #odenspostzegel #wordenwijblijvan #ieniemienie #jaarverslag #aandacht #kwaliteit #odensuitvaartenbegeleiding

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

3 januari 2020

Wij kijken enorm tevreden terug op ons eerste volle jaar. Jullie waren er bij. Wij werden blij van alle aanbevelingen en reacties. Mede hierdoor kunnen wij steeds meer mensen een betekenisvol afscheid bieden. Want dat is onze missie: Goed afscheid bereikbaar maken voor iedereen.

Dank dat jullie er voor ons zijn. Dank voor jullie support. Dank voor jullie vertrouwen.

#odensjaarverslag #dankbaar #trots #leefvoorbereid #aandacht #odensuitvaartenbegeleiding

Wij wensen jullie van harte een gezond en gelukkig 2020!

Welkom bij ODENS.

23 december 2019

Ook namens ons hele fijne feestdagen. En als je je verveelt, hier wat leesvoer.

#vandervalkmagazine #werkplek #utrecht #kerstmis #fijnedagen

HoHoHo
Welkom bij ODENS.

16 december 2019

Een over-the-top event verdiende een over-the-top taart. Masters of LXRY 2019 | Official Event & ODENS.

#Idoitmyway #ODENSrouwtaart #uitvaart #afscheid #denkverder #PatisserieChristiaan #remberme

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS

3 december 2019

Onze vaste werkplek bij Van der Valk Hotel Utrecht in kerstsfeer. Daar worden wij blij van.

#leefvoorbereid #laatjenietbeperken #flexplek #maarnueerstsinterklaas

Aandacht en kwaliteit.
Welkom bij ODENS.

29 november 2019

Yihaaaa. ODENS 1 jaar.

Vandaag een jaar geleden was de lancering van ODENS in The Boathouse Kralingen in Rotterdam. Vandaag hebben wij een mooie uitvaart begeleid op Laurentius Begraafplaats en Crematorium ook in Rotterdam. Dit jaar is voorbij gevlogen. Zoveel gebeurd. Zoveel gedaan. Dank aan iedereen die ons vertrouwen heeft gegeven. Dank aan iedereen met wie we hebben samengewerkt. En speciale dank aan al onze opdrachtgevers.

Vandaag was het voor ons alles behalve een Black Friday. Cheers

Welkom bij ODENS.

19 november 2019

Slot Zeist. Ooit gebouwd als weelderig lustoord. Tegenwoordig een prachtige locatie om te trouwen maar ook een mooie, authentieke plek voor een afscheidsceremonie.

#afscheid #uitvaart #uniekelocaties #aandacht #kwaliteit #laatjenietbeperken

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

8 november 2019

Lezing bijgewoond van #TimOverdiek over waarom mannen anders rouwen en anders omgaan met verlies dan vrouwen. Interessante interactie met de aanwezige mannen en de regelmatig thema bevestigende reacties van de vrouwen in het publiek... https://lnkd.in/eAUr6_4

#alsdemanverliest #leestip #rouwenverlies #kijkverder #altijdleren

7 november 2019

Hij had het helemaal geregeld,
alles stond in de cloud.
Maar niemand
wist zijn wachtwoord...

Laten we eerlijk zijn; doodgaan is de enige zekerheid in het leven. Maar nadenken hoe we ons op het afscheid voorbereiden, dat stellen we liever uit. ODENS heeft het Leef voorbereid-boek ontwikkeld. Dit boek helpt bij het vormgeven van een afscheid. En het voorkomt dat na een overlijden randzaken hoofdzaken worden. https://odens.nl/leef-voorbereid

#laathetjenietoverkomen #kenjewensen #laatjenietbeperken #afscheidnemen #uitvaart #reviewsbolcom

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

30 oktober 2019

Koek, cake of broodje kroket. Er is veel mogelijk. Maar hoe mooi is het om met elkaar een ODENS rouwtaart aan te snijden.

#ritueel #denkverder #uitvaart #afscheid #aandacht #kwaliteit

Laat je niet beperken.
Welkom bij ODENS.

15 oktober 2019

Wij doen er alles aan om het proces en moment van afscheid natuurlijk, moeiteloos en lichter te maken. Een uitvaart hoeft niet perse in een uitvaartcentrum plaats te vinden. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar unieke locaties. Zoals de Metaal Kathedraal in Utrecht.

#uitvaart #afscheid #locaties #aandacht #kwaliteit

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

17 september 2019

De komende dagen stellen wij de bezoekers van de 50PlusBeurs de vraag: ‘Hoe zou jij het willen?’ Goed afscheid nemen is niet leeftijdgebonden. Dus: Welkom bij ODENS. Hal 9, standnr. D26

#leefvoorbereid #wijgunneniedereenODENS #geenafscheidzonder #utrecht #jaarbeurs

Met dank aan BOERMA Interieurstyling&Projectinrichting, PD-Reklame en Lola's

16 september 2019

Onze nieuwste aanwinst: Zo wil ik het. Het ODENS uitvaart-codicil.

#bouwen #aandacht #kwaliteit #wijgunneniedereenODENS #geenafscheidzonder #uitvaartcodicil

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

13 september 2109

12 september 2019

Goed afscheid bereikbaar maken voor iedereen. Daar doen we het voor...

#wordtvervolgd #bouwen #vormgeven #aandacht #kwaliteit #wijgunneniedereenODENS #geenafscheidzonder #utrecht

Welkom bij ODENS.

5 september 2019

We hebben weer eens wat bedacht... Want wij gunnen iedereen ODENS.

#wordtvervolgd #bouwen #vormgeven #aandacht #kwaliteit #geenafscheidzonder #utrecht

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

27 augustus 2019

Het was een goed gesprek over de dood, afscheid nemen en voorbereid leven. En wat een aimabele en wijs man de burgemeester van Arnhem. Dank voor uw tijd burgemeester Ahmed Marcouch

#arnhem #burgervader #enechthé! #overhandigingboek #leefvoorbereid

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

19 augustus 2019

ODENS was ook een beetje op Lowlands. In de Dooie Hoek waar onderzoek werd gedaan naar jongeren en de dood. Met onze quotes en ons Leef voorbereid-boek. Mooi onderzoek door de Hoge School Rotterdam en Erasmus MC.

#lowlands2019 #LLScience19 #dedooiehoek #leefvoorbereid

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

8 augustus 2019

Vrijwillige opsluiting.

#brainstormsessie #inspiratievol #koepelgevangenisarnhem #mooienieuweplannen

Goed voorbereiden.
Welkom bij ODENS.

5 augustus 2019

Het ODENS Leef voorbereid-boek is nu ook verkrijgbaar bij BOL.com. Pinnen niet nodig…

#toppietoppie #bol.com #leefvoorbereid

Welkom bij ODENS.

https://lnkd.in/e55R4Tc

30 juli 2019

Locatiecheck.

Ook in Naarden-Bussum verzorgen wij uitvaarten.  
#majellakapel #bijzonderelocaties #laatjenietbeperken

Kijk verder.
Welkom bij ODENS.

23 juli 2019

Locatiecheck.

#bijzonderelocaties #uitvaartoverwater #laatjenietbeperken

Kijk verder.
Welkom bij ODENS.

16 juli 2019

Achter de fiets, motor of in de camper? Vervoer van een overledene hoeft niet persé in een rouwauto. Ieder vervoermiddel mag. Zolang de overledene maar omhuld is.

Desnoods rijden wij zelf!
Welkom bij ODENS.

12 juli 2019

In memoriam: Volkswagen Kever (1938-2019)

Wij gunnen iedereen een mooi afscheid. De VW Kever ook!

De schoonheid in het afscheid nemen.
Welkom bij ODENS

https://www.telegraaf.nl/e/1164859668/

6 juli 2019

‘Een frisse wind, alsjeblieft een frisse wind.’

Welkom bij ODENS.

2 juli 2019

'Over seks kunnen we uren lullen, maar breng gesprek op wat voor urn je wilt en de hele sfeer is direct weg'. Ellen Deckwitz / Druktemaker bij De Nieuws BV

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

https://www.nporadio1.nl/…/17167-kinderen-krijgen-seksuele-…

1 juli 2019

Goed al die aandacht in de media over voorbereid leven. Meer aandacht is meer bewustwording. Dit sluit helemaal aan bij onze missie.
Naast de onlangs gelanceerde campagne ‘Goed gesprek over de dood’ van de overheid hier een artikel over digitale erfenis. En kijk ook eens op www.odens.nl/inspiratie

Wat laat u online na?

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

https://lnkd.in/dYEhFCN

26 juni 2019

Hoe verdrietig ook, dit is waar wij het voor doen.
#dankbaar

Een goed afscheid gunnen wij iedereen.
Welkom bij ODENS.

20 juni 2019

De overheid start vandaag de campagne ‘Een goed gesprek over de dood’. Met een website met praktische tips www.overpalliatievezorg.nl.Wij zijn blij met de landelijke aandacht hiervoor. En terecht ook. Meer aandacht is meer bewustwording. Want wij zien dagelijks hoe belangrijk het is om de dood en vooral ook het afscheid een plaats in het leven te geven. #LeefVoorbereid

Behoefte aan een goed gesprek?
Welkom bij ODENS.

Kabinet start campagne voor 'goed gesprek over de dood'
https://nos.nl/l/2289786

8 juni 2019

Wij krijgen vaak de vraag: 'Kan ik de uitvaart door jullie laten begeleiden als ik elders een uitvaartverzekering heb? Ben ik dan niet duurder uit?’

Er zijn nog veel misverstanden rondom uitvaartverzekeringen. Het maakt niet uit waar en hoe u verzekerd bent. Uw verzekeraar is verplicht het verzekerde bedrag uit te keren en u bepaalt zelf wie uw uitvaart gaat begeleiden.

Welkom bij ODENS

https://odens.nl/wel-of-niet-verzekerd

24 mei 2019

Ons boek. In de boekhandel. Bruna Oosterhoff Velp

Wij willen goed afscheid nemen bereikbaar maken voor iedereen!

#tipvandeweek #ervolgenmeer #trots

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

14 mei 2019

Wij voelen ons vereerd:

'Ook uw uitgaven zijn het waard om opgenomen te worden in het Depot van Nederlandse Publicaties. De 2e herziene herdruk van het ODENS Leef voorbereid-boekje zal blijvend deel uitmaken van het collectieve, culturele erfgoed van Nederland en zal onder optimale condities gearchiveerd worden en bewaard blijven.'
Met vriendelijke groeten,
Koninklijke Bibliotheek

#voelenonsvereerd #herdrukvanafmorgenverkrijgbaar

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

Te bekijken of te bestellen via: odens.nl/leef-voorbereid

7 mei 2019

KWALITEIT BIJ AFSCHEID
Ken uw wensen. Weet hoe u afscheid wilt nemen. Laat u niet beperken in uw wensen. Laat het u niet overkomen.

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS

30 april 2019

Achter ieder gekozen muziekstuk schuilt vaak een speciaal verhaal. Het zou extra betekenisvol kunnen zijn om dit toe te lichten tijdens de afscheidsceremonie.

#watisjouwverhaalachterjouwmuziek #afscheid

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

25 april 2019

Locatie check

#kijkverder #bijzonderelocaties #BizarBazarArnhem

Welkom bij ODENS.
www.odens.nl

12 april 2019

Er is iets moois in de maak. Wij kunnen niet wachten.
Succes Antoinnette Scheulderman

#kwaliteit #aandacht

Welkom bij ODENS.

10 april 2019

Eigen! Dat is waar wij ook voor staan.

Dank Pascal Gödden voor het mooie cadeau en Ron Steemers Fotografie voor de geweldige fotografie. #EigenArnhem

Wie aandacht en kwaliteit gewend is bij leven, mag dat ook verlangen bij afscheid.
Welkom bij ODENS.

26 maart 2019

Als je huilt van blijdschap komt de eerste traan uit je rechteroog. Huil je van verdriet dan komt de eerste traan uit je linkeroog. Volgens de Cosmopolitan... Hoe dan ook, de ODENS zakdoekjes zijn klaar.

Leef voorbereid.
Welkom bij ODENS.

19 maart 2019

Niet alleen aandacht & kwaliteit bij het vormgeven van een uitvaart maar ook voor onze middelen.

#creating

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS.

6 maart 2019

Dank Business Open Kralingen ll voor de gastvrijheid vanmorgen.
Fijn alle positieve reacties ook op ons ODENS Leef voorbereid-boekje.

#businessopen #kralingenll #kijkverder

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS.

1 maart 2019

Dank BNI De Oorsprong Oosterbeek voor de gastvrijheid vanochtend. Blij met alle positieve reacties op het ODENS Leef Voorbereid-boekje.

#BNIgast #kijkverder #BilderbergOosterbeek

26 februari 2019

Locatie check

#kijkverder #bijzonderelocaties #KasteelDeVanenburg

Welkom bij ODENS.

19 februari 2019

Urn in Chanel stijl
R.I.P. Karl Lagerfeld

12 februari 2019

De lancering van ODENS Uitvaart & Begeleiding in Arnhem is een feit. En hoe leuk was het!

Wij gaan ervoor.

#dankbaar

Welkom bij ODENS.
www.odens.nl

7 februari 2019

Vandaag is het zover. Lancering ODENS Uitvaart & Begeleiding in Arnhem. BOKA, Broedplaats Oude Kraan Arnhem en wij - Roley van Doorn en ik - zijn er klaar voor.

5 februari 2019

Wij hebben weer wat te vieren. Na de succesvolle lancering van ODENS Uitvaart & Begeleiding in Rotterdam is nu Arnhem aan de beurt. Aftellen, nog 2 dagen.

Welkom bij ODENS.

30 januari 2019

Hij had het helemaal geregeld,
alles stond in de cloud.
Maar niemand
wist zijn wachtwoord...

Laten we eerlijk zijn; doodgaan is de enige zekerheid in het leven. Maar nadenken hoe we ons op het afscheid voorbereiden, dat stellen we liever uit. ODENS Uitvaart & Begeleiding heeft het Leef voorbereid-boekje ontwikkeld. Dit boekje helpt bij het vormgeven van een afscheid. En het voorkomt dat na een overlijden randzaken hoofdzaken worden. Zoals bijvoorbeeld het zoeken naar een ID-kaart, trouwboekje of wachtwoorden.

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS

11 december 2018

Nooit gedacht dat ons Leef voorbereid-boekje een onder de kerstboom-item zou worden...

Leef voorbereid
Welkom bij ODENS.

3 December 2018

De lancering van ODENS afgelopen donderdag in The Boathouse Kralingen was geweldig. Dank aan iedereen die er was en op welke wijze dan ook, ons heeft gesteund, geïnspireerd en vertrouwen heeft gegeven.

#dankbaar

Wij gaan ervoor.
Welkom bij ODENS.

EEN MOOI GESPREK

Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek met uw naasten hierover kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is.

Zulke momenten geven waarde, intimiteit en verbinding. En uiteindelijk zorgt het voor een waardevoller afscheid als het eenmaal zo ver is en een betere rouwverwerking voor de nabestaanden. Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Bel ons gerust. Welkom bij ODENS.