ODENS, UW UITVAARTONDERNEMING.

 

Welkom bij ODENS.

roley van doorn

‘Het enige wat we zeker weten in het leven is dat we dood gaan. Het heeft me altijd verbaasd dat we daar zo slecht op voorbereid zijn. Het besef groeit gelukkig dat een passend afscheid als eerbetoon aan de overledene, maar met elementen die passen bij de nabestaanden, louterend werkt en daarmee ruimte maakt voor het onvermijdelijke rouwproces. En dat er ruimte is voor verdriet, als je weet dat alles goed georganiseerd wordt. Dat wil ik mensen laten ervaren.'

katja hehenkamp

‘De uitvaart van mijn moeder in 1989 was standaard, fantasieloos en snel. Dat heeft mij doen besluiten om het plotse afscheid van mijn broer in 2013 zelf te regelen. Hoe verdrietig ook, achteraf geeft zijn uitvaart hierdoor troost en rust. Dit was dé inspiratie en motivatie om mij te scholen tot uitvaartbegeleider en te starten met ODENS Uitvaart & Begeleiding. Het vinden van rust en troost bij een passend afscheid waardoor je beter kunt rouwen, dat gun ik iedereen.’

 

Regio

Roley werkt vanuit Arnhem/Velp in de regio’s Gelderland en Utrecht. Katja werkt vanuit Rotterdam in de regio Zuid-Holland. Voor de overige regio’s; bel Katja of Roley. Wij komen overal in Nederland.

EEN MOOI GESPREK

Praat u wel eens over de dood? Dat is voor veel mensen lastig. Maar een gesprek met uw naasten hierover kan mooie inzichten bieden. Bijvoorbeeld wat kwaliteit van leven nou echt is. Hoe u vorm wilt geven aan uw afscheid kunt u ook met ons bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel ons gerust. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, bel Katja of Roley.

Welkom bij ODENS

Van Roley het leef voorbereid boekje ontvangen op de business Open. Dit dezelfde avond besproken met mijn vrouw. Nooit verwacht de diensten van Odens nodig te hebben binnen 5 weken! Door het boekje wisten mijn dochters en ik wat we moesten doen bij het overlijden van mijn vrouw. De hulp van Roley bij de voorbereiding van- en de uitvaart was fantastisch. Zij maakt het afscheid draagbaar!

 

Wij hebben zo’n goed gevoel overgehouden aan de uitvaart van mijn vader en dat is zeker aan Odens te danken. Het afscheid was zo passend bij mijn vader en bij ons als gezin. Katja, die ons geholpen heeft, is een hele fijne warme vrouw die dat heel goed aanvoelt. Persoonlijke, warme begeleiding.

 

Wij hebben afgelopen maart gebruik gemaakt van de diensten van Odens Uitvaart & Begeleiding. Katja heeft ons als gezin super bijgestaan in het maken van alle keuzes om ervoor te zorgen dat we de uitvaart konden houden welke wij als familie voor ogen hadden. Met haar eigen persoonlijke inbreng en touch maakte zij het voor ons een stuk prettiger om in die lastige tijd, om te gaan met alles wat op ons afkwam. Hierdoor hebben wij als familie op een hele mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen.